Szorcsik Vikinél betelt a pohár!

Bírósághoz fordul a színésznő

2015/10/28

A színésznő teljesen kiakadt, elege van a körülötte lévő pletykákból. Áramlopás, anorexia, botrányos válás. Szorcsik Viki a bírósághoz fordul! De álljunk meg egy pillanatra! Önnek is hiányzik valami?

Most nézzük meg jobban ezt a nevet. Szorcsik Viki. Ismerősen cseng, ugye? Persze, hiszen az elmúlt időszakban számtalan pletyka és cikk látott napvilágot ennek a keresztségnek az égisze alatt. Botrányos szerelem, állandó viták, hangos gyermekelhelyezési ügy és most még az áramlopás is. Egy valami azonban nagyon is hibázik a történetben. Hiányzik egy “H” betű. Az aktív szappanopera rajongók tudhatják, de sokszor még nekik sem annyira egyértelmű, hogy a Jóban rosszban sorozat két azonos nevű színésznőt sorakoztatott fel egykoron a stábban. Egyikük Szorcsik Viktória, a másik Szorcsik H. Viki. Míg előbbinek ugyan felvágták a nyelvét és pimasz humorral szerepelt a médiában, volt egy kis szerelmi afférja Majkával, majd váratlanul eltűnt a képernyőről hangoskodás nélkül, addig utóbbi kifejezetten botrányos életet élt az elmúlt időszakban.

A szőkeség, Szorcsik Viktória mostanra megelégelte, hogy folyamatosan vele azonosítják kolléganője kihágásait, úgyhogy most úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet.

szorcsik3
Tessék megjegyezni! Ő itt Szorcsik Viki / fotó: Facebook

“A leginkább az zavar, hogy engem a kezdetektől vele azonosítanak. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha pozitív híreket olvashatnánk róla. Az sem zavarna, hogy úgy éli az életét, ahogy, de számos róla szóló cikk mellett az én képem szerepel, és még a szűk környezetem is hajlamos elhinni, hogy a róla szóló pletykák hozzám kötődnek. Rengeteg kár és kellemetlenség ért miatta. Komolyan fontolgatom, hogy jogi útra terelem a dolgot” – boncolgatja ellenérzésének tárgyát Szorcsik Viki. Joggal, hiszen azt senki sem szereti, ha negatív hősként tüntetik fel olyan ügyekben, amihez távolról sincs köze. Gondoljunk csak Berki Krisztiánra. Ügye mindenkinek az olimpikonunk jutott eszébe?

“Akkor valakik úgy gondolták, hatalmas bulvársztori lesz, hogy azonos a nevünk, és hoznak még egy ilyen nevű lányt a sorozatba. Végül a H betű lett a megkülönböztetés, de sokszor ezt meg sem hallják, ki sem ejtik, le sem írják. A saját szüleim is szégyenkezve nézték a tévét, amikor a Szorcsik nevet és az áramlopást együtt emlegették. Az egész családunkat kellemetlenül érintik ezek a negatív hírek, amelyek az illető hölgyről szólnak. Számtalanszor hívtak fel újságírók azzal, hogyan viselem az anorexiát, és hogy a balesetem óta jobban vagyok-e. Nevetséges! Sorra kapom a leveleket, hogy segítenek rajtam, akár áramról, lakhatásról, gyerekekről volt szó. Ebből elég! Ennek a helyzetnek véget kell vetni, jól megkülönböztethető nevet kell fel­vennie a kolléganőnek” – zárja a kérdést Szorcsik a Borsnak.

Hozzászólások