Szörnyen néz ki Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya

Először mutatták meg gyermeküket

2015/11/03

A sztárpár gyermeke már egy éves, eddig viszont nemigen mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Gosling és Mendes igyekeztek megóvni gyermeküket, de a minap közösen jelentek meg Pasadena utcáin.

Nem könnyű az ismert szülők gyermekének sorsa, hiszen a fotósok hada már azelőtt leköveti minden pillanatukat, hogy megszületnének. Igaz, ez a kérdés fokozottan bonyolult volt a sztármami, Eva Mendes esetében, aki még csak nem is maga hordta kis kislányát, hanem béranya szülte. Támadták is emiatt eleget, de szerencsére ez már a múlt, hiszen a kis Esmeralda Amadar immáron egy éves. Eddig viszont senki sem láthatta a kicsit. Eddig.

gosling mendes

A minap teljes inkognitóban közlekedhetett a család Pasadena utcáin, hiszen a tengerentúli Halloween ünnep során a gyerekek számára legizgalmasabb program a szomszédok ijesztgetése és cukorkák levadászása. Ezt a hagyományt a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki leköveti, hiszen szórakoztató, vicces programot jelent mindenki számára. A “Csokit vagy csalunk!” csatakiáltással kopogtató szörnyecskék, boszorkányok, varázslók és mindenféle mesebeli hősök gyakran a szülőkkel együtt érkeznek a szomszédba, hogy édességet követeljenek, különben pórul járhat az illető. Gosling és felesége is útnak indultak a környékükön, ahova elvitték szemük fényét is magukkal, nem is akármilyen szettben.

A 41 éves színésznő és 34 éves párja csontvázaknak öltöztek, de nem spóroltak a festékkel sem. Arcukat fekete-fehérre maszkírozták, amiből Esmeraldának is jutott bőven. A pufók kis csöppség élvezte a szórakozást, de egy idő után fáradtan borult édesapja vállára. Az viszont egy percig sem látszott rajta, hogy megrémisztenék a körülötte rohangáló rémségek, csontvázak és szörnyetegek, inkább ő is magára öltött egy cuki kis szettet. A Daily Mail exkluzív fotósorozatát ITT nézheted meg, ahol a sztárpár arról is mesél, miért választották ezt a különleges nevet a kislányuknak Victor Hugo hőse nyomán.

Hozzászólások