Szörnyű! Angelina Jolie és Cameron Diaz támadás áldozatai lettek

A sztárok sem lehetnek biztosnságban

2014/12/01

Hiába a rengeteg pénz, a testőrök, a jól védett techniaki eszközök, a sztárok sem lehetnek biztonságban. Most épp Angelia Jolie és Cameron Diaz került kiszolgáltatott helyzetbe.

Sajnos az utóbbi hónapokban senki nem érezheti magát biztonságban már a sztárok világban sem! Hiszen soha nem látott mértékben törnek be ismeretlen személyek a sztárok privát képei és adataiközé, hogy később a neten hozzák őket nyilvánosságra.

Most épp nem a magán levelezéseikbe, közösségi oldalukra törtek be az online támadók, hanem a Sony filmstúdió rendszerébe hatoltak be, így egyszerre több híresség privát adatait is le tudták kobozni.

A legnagyobb fogásuk a hírek szerint Angelin Jolie és cameron Diaz. Hihetetlenül bizalmas dokumentumokról van szó, mint például az útlevélszámuk, a személyi számuk és egyéb irataik.

"What Happens In Vegas" Japan Premiere

Ez ugyanis azt jelenti, hogy ezek a hackerek bármikor feltörhetik akár a bankszámlájukat is, és könnyen lenullázhatják a sztárokat. Vagy akár illegális üzletekbe is belekeverhetik őket, amin még súlyosabb következménye lehet, mintha valakiről előkerül néhány szexi fotó.

Hozzászólások