Szörnyű! – Bedrogozták az X-Faktor sztárját

Öntudatlan állapotba került az énekesnő

2015/03/09

Épphogy hazatért nyereményútjáról az X-Faktor 2013-as győztese, rémálomba csöppent. Danics Dóra italába dizájnerdrogot csempésztek, az énekesnő öntudatlan állapotba került.

Igazán boldog volt az X-Faktor első női győztese, hiszen édesanyjával fantasztikus mexikói utazáson vett részt. Hazatérése után azonban olyasmivel szembesült, amit eddig csak a filmekben  látott vagy rémtörténetekben hallott. Danics Dóra az egyik fővárosi szórakozóhelyen találkozott egy barátjával, beszélgetés közben odament hozzá három jól szituált lány gratulálni, majd meghívták Dórit egy italra

Még mindig nem fogtam fel, hogy ez történt velem. Egy barátommal beszélgettünk, amikor odajöttek ezek a lányok. Nagyon szimpatikusak voltak, így beszélgetni kezdtünk. Nálam megszokott, hogy a rajongókkal közvetlen vagyok, és eddig sosem ért csalódás. Mondták, hogy szeretnének minket meghívni egy italra, amit el is fogadtunk. Mivel sokat kellett rá várni, egyikük ment érte, de ekkor még nem gyanakodtam, hiszen nem volt okom rá” – mesélte a Blikknek Dóra.

Danics Dóra 2
Dóra nemrégiben Mexikóban járt (fotó: Facebook)

Szerencsére az énekesnő csak pár kortyot ivott a koktélból, amitől szinte azonnal rosszul érezte magát. Kiment a mosdóba, de onnan már alig tudott visszamenni a barátjához, ami pedig ez után történt, arra szinte egyáltalán nem emlékszik.

Úgy éreztem, hogy le kell ülnöm a padlóra, s egy darabig nem is tudtam felkelni. Fogalmam sincs, mennyi idő telhetett el, mire kikecmeregtem, mert alig voltam magamnál. Ilyen rosszullétet még sosem éreztem. Amikor visszaértem, a lányok eltűntek. Minden homályos volt, a barátom látta, hogy nagy baj van, úgyhogy azonnal hazavitt. A lakásban ismét összerogytam, még az ágyig sem tudtam elvonszolni magamat. Egyszerűen nem bírtam mozogni, szinte lebénultam. Nagy nehezen sikerült végül elaludnom, de még másnap reggel is kótyagos volt a fejem, és nagyon szédültem. Később, miután jobban lettem, a barátommal átbeszéltük a történteket, és szinte biztos, hogy Ginát tettek a koktélomba. Ami gyanús volt, hogy az összes rajongó, aki odajön, megkér, hogy készítsünk közös képek, ez a három lány viszont nem akart fényképezkedni” – tette hozzá az énekesnő.

Az X-Faktor győztese közösségi oldalán is felhívta a fiatalok figyelmét az ilyen jellegű veszélyekre, és arra kéri rajongóit: ne fogadjanak el idegenektől semmilyen italt!

 

Hozzászólások