Szörnyű betegség leselkedik a Bora Borán rekedt kisfiúra

Nem csak az apukától kell félni

2015/07/02

Nem csak az apjától kell féltenie a kisfiát a Bora Borán rekedt Nyíri-Kovács Patríciának, hiszen a paradicsominak tűnő sziget szörnyű betegségek melegágya is.

Halálos veszély fenyegeti Patríciát és kisfiát Bora Borán. Anya és fia nem csak a törvény miatt aggódik, amely, bár kimondta, hogy törvényesen a magyar édesanya kapta a felügyeleti jogot, mégsem tesz semmit annak érdekében, hogy valóban nála lehessen Noah.

Nyíri-Kovács Patrícia édesapja, Nyíri Iván azonban nem csak emiatt aggódik nagyon lányáért és unokájáért. Az életüket, az egészségüket félti.

„Miután Francia Polinéziáról van szó, a hatvanas években a franciák ezt a területet választották ki az atomkísérleteikhez. Itt robbantottak fel 196 atombombát, és ettől például Bora Bora szigete is sugárfertőzött. Nagyon sok a rákos megbetegedés! A számos egyéb fertőzésről nem is beszélve, amit az unokám is megkapott. Igen ám, de a szigeten se kórház, se orvos nincsen” – mondta el a Story magazinnak Nyíri Iván.

Nyíri Patrícia 2
Patrícia és kisfia a betegségektől is félhet

A kétségbeesett apuka ráadásul tisztában van azzal is, hogy Francia Polinéziában virágzik a korrupció, és francia állampolgárságú, bankárként dolgozó vejének nagyon sok olyan kapcsolata van, amelyek segítségével könnyen megszerezheti magának Noah-t.

„Annak idején megállapodás született a francia kormánnyal, hogy az atomrobbantások fejében nem szólnak bele az addigra gyarmatként kezelt szigetvilág életébe. Gaston elnök szabad kezet kapott, katonai szigorúsággal felépített rendszert hozott létre óriási korrupcióval, amiért őt tavaly szeptemberben négy év börtönre ítéltek. A korrupciós piramishoz azonban senki nem nyúlt hozzá – a lányom férjének az ügyvédje pedig Gaston ügyvédje. Erről a helyről szeretné hazahozni a lányom az unokámat. Mindennap beszélek a gyerekkel. Sírva szokta mondani: imádkozom Istenhez, hogy küldjön egy varázsgömböt, ami hazarepít Budapestre – tette hozzá Nyíri Iván.

Nyíri-Kovács Patrícia és kisfia régóta küzdenek azért, hogy egyszer hazajussanak, ám férje minden áron meg akarja ezt akadályozni! A részletekért kattints IDE!

530757_452324284813280_46572691_n

Hozzászólások