Szörnyű betegségen esett át Dundika

Majka igazi álompasiként ápolta szerelmét

2015/06/11

Szörnyű kínokat élt át Dundika, akit ledöntött a lábáról egy nagyon veszélyes vírus. Majka odaadó férjként ápolgatta, sőt azt is neki köszönheti, hogy nem történt komolyabb baj.

A rotavírus támadta meg Dundikát, ami felnőtt és gyermekkorban egyaránt halálos kimenetelű betegséget okozhat. Bár a fiatal anyuka azt hitte, egyszerű gyomorrontásról van szó, hamar rá kellett jönnie, hogy a helyzet sokkal súlyosabb.

„Amikor elkezdtem rosszul érezni maga, eszembe sem jutott, hogy komoly bajom lehet, azt hittem, csak elrontottam a gyomrom. Aztán egész éjszaka nem tudtam aludni, semmi sem maradt meg bennem. Szerettem volna pihenni, de már maga a fekvés is borzalmas volt. Amikor Peti benyitott a szobába, látta, hogy sírok. Akkor ő már érezte, hogy sokkal nagyobb a baj, mint ahogy elsőre hitte – mesélt a megpróbáltatásairól Dundika a Storyban.

Majka nagyon megijedt, hogy kedvesének komoly baja lehet, ezért azonnal orvost hívott.

„Én sokkal rosszabbul viselem a betegségeket, mint Hajni, ő általában tartja magát, ezért volt rémisztő látni, mennyire elesett. Nem szeret orvosi segítséget kérni, de én nem hagytam, hogy ezt elodázza. Még csak az kéne, hogy valami baja legyen…” – mesélte Majka.

majka (1)
Dundika számára Marián egészsége a legfontosabb

Kiderült: nagyon jól tette, hogy időben orvost hívott, mert a rotavírus komoly veszélyekkel járhat. Aki elkapja, könnyen kiszáradhat, a legsúlyosabb esetben akár halálos is lehet. Dundikának szerencséje volt, hiszen odaadó férje végig támogatta a betegség alatt

Peti végig nagyon figyelt rám. Egyébként is rendkívül figyelmes, ha valami bajom van, tízpercenként felhív, hogy megkérdezze, hogy érzem magam, mire van szükségem. Nagyon gyengéden gondoskodott rólam, és ez nekem kimondhatatlanul jól esett. Szinte fél gyógyulás volt!” – mesélte Dundika, aki azt is elárulta: anyukaként sokkal jobban aggódott amiatt, nehogy kisfiuk is elkapja a betegséget. – Anyukaként számomra az a legfontosabb a világon, hogy Marcinak ne essen baja; hogy velem mi lesz, az ma már másodlagos – vallotta be Dundika.

Olvass még Dundikáról és Majkáról!

Hozzászólások