Szörnyű dráma a Való Világban!

Elszakítják egymástól a szerelmeseket

2015/02/09

Ilyen még sosem volt a Való Világ történetében: szerelmespár küzd meg egymással a hétvégi párbajon. VV Laci és Edina összeomlott.

Komolya szabályszegést követett el a villa szerelmespárja: Laci és Edina nem akart a kamerák előtt összebújni, ezért a szauna padja alá húzódtak be, hogy együtt lehessenek. Ám a Való Világ egyik alapvető szabálya, hogy mindent a kamerák előtt kell csinálni, így joggal készülhettek a büntetésre.

A szankció végül az volt, hogy kettejük közül valakinek már biztosan párbajozni kell menni, így eldönthették, melyikük köti fel a kék kendőt. Ez azonban azt jelentette, hogy az illető kihívott lesz, a párbajellenfelét pedig nem ő, hanem a többi villalakó választja ki.

Komoly vita után végül Edina kierőszakolta, hogy az ő kezére kerüljön a kék kendő, mert úgy gondolta, a többiek Fannira teszik a jelet, így vele mehet ki párbajozni. Arra talán nem is gondolt, hogy a többiek elé tálcán kínálta fel a lehetőséget, hogy pont a szerelmével küldjék ki.

A kiválasztáson aztán minden Robin kezébe került, hiszen ő az egyetlen olyan személy, aki nem tartozik szorosan egyik csapatba sem, vagyis sem Edinával és Lacival, sem a Dóri-Dennis-Fanni trióval nincs szoros viszonyban. Ráadásul az ő kezében van egy olyan szuper képesség, ami szintén dönthetett volna:a dupla jel. Végül erre sem volt szükség, 4-2 arányban Laci “nyerte meg” a párbajt Fanni ellen. Ezzel bekövetkezett a szerelmesek rémálma.

Bár sokat beszélgettek már arról, mi lesz, ha egymás ellen kell kiállniuk, a végeredményt látva mindketten kiborultak. A Való Világ történetében ilyen még sosem volt, így mindenképpen izgalmas párbajhét elé nézünk.

Hozzászólások