Szörnyű heteken van túl Erdei Zsolt

Koraszülött kislányáért küzdöttek

2014/07/18

Erdei Zsolt és párja, Réka alig várta, hogy augusztusban megszülessen közös gyermekük, Gréta, ám a pici három hónappal korábban jött világra. A népszerű sportoló borzasztó megrázkódtatásokon ment keresztül az elmúlt hetekben, de hamarosan hazavihetik kislányukat a kórházból.

Boldog várakozással telt Madárék számára az év első fele, hiszen az egykori bokszoló túltette magát válásán, újra rátalált a szerelem, és kiderül, hogy babát várnak. Kislányuknak augusztusban kellett volna érkeznie, de a kismama májusban rosszul lett.

“Hat hónapos terhesen vérezni kezdtem, kétségbe estem és azonnal kórházba rohantunk. Az orvosok azért küzdöttek, hogy a kislányunk ne szülessen meg idő előtt, de sajnos alig több, mint egy hetet nyertünk. Májusban császármetszéssel világra jött a mi kis Grétánk, aki kisebb volt, mint egy kiló kenyér. Vádoltam magam, hogy miért nem voltam képes kihordani a gyermekemet…” – mondta a TV2 Aktív című műsorában Erdei Zsolt kedvese, Réka.

A szülők heteken keresztül kétségek között gyötrődtek, minden idejüket a kórházban, kislányuk mellett töltötték, aki sokáig lélegeztetőgép segítségével, inkubátorban tudott létezni.

“Nem örülhettünk és kürtölhettük szét a világnak, hogy megszületett a kislányunk, és boldogok vagyunk, mert az életéért küzdöttünk. Nem mertük beleélni magunkat abba, hogy szülők lettünk. A karja akkora volt mint a mutatóujjam…” – mesélte Madár.

Úgy tűnik, az egykori bokszoló és párja számára szerencsére véget ért a nehéz időszak. Gréti állapota ugyanis folyamatosan javul; a kis harcos olyan erős, hogy levette magát a lélegeztetőgépről, súlya pedig a kezdeti 900 grammhoz képest már elérte az 1600 grammot. Várhatóan augusztusban végre teljes család lehetnek.

Erdei Zsolt állítja: szerelmes lett a kislányába, és ez olyan szerelem, ami megosztható. Kap belőle a párja, a hétéves kisfia, Viktor és a pici Gréti is. A család már teljesen készen áll, hogy végre négyesben töltsék a napjaikat. A babaszoba berendezve, kis ruhák garmadája és ami a legfontosabb: rengeteg szeretet várja babát.

Hozzászólások