Szörnyű titokra derült fény Paul Walker halála kapcsán

Lezárult a szakértői vizsgálat

2015/09/29

Borzalmas körülményekre derült fény Paul Walker halálával kapcsolatban, amitől a tragikus eset még hátborzongatóbb lett.

Igaz, Paul Walker majd két éve nincs már köztünk, a halála körüli hírek még máig sem csitultak. A megrázó halálesetben a sármos színész és egyik barátja egy Porsche autót próbáltak ki, és miután túl gyorsan hajtottak, egy fának csapódtak, majd mindketten bennégtek a sportkocsiban.

Ám a legújabb hírek szerint annak ellenére, hogy a sofőr hibája volt a gyorshajtás, az autó tervezői is ludasak abban, hogy a színész az autóban lelte halálát.

paul-walker-accident
A Porsche gyártói is hibásak lehettek a balesetben

“A Porsche Carrera GT-t, amivel balesetet szenvedtek, rosszul tervezték meg. Az ütközéskor a biztonsági öv olyan erővel szorította Pault az ülésbe, hogy több bordája is eltörött, és akkor sem lazult ki, mikor már megállt az autó, így esélye sem volt a szabadulásra. Nagyjából 1 perc 20 másodperc telt el, amíg kigyulladt az autó, és a szakértők szerint Paul ekkor még életben volt, vagyis szörnyű kínok között halálra égett – nyilatkozta Meadow Walker, a színész lányának ügyvédje. Meadow nem anyagi kártérítést követel az ikonikus autógyártól, hanem hogy ismerjék el hibájukat édesapja halálában. 

Paul Walker halála az egész színészvilágot megrázta, különösen a Halálos Iramban stábját, akikkel épp a film 7. részét forgatta. Vin Diesel azóta is nap mint nap oszt meg régi képeket és megható üzeneteket legjobb barátjáról, aki után a kislányát Pauline-nak nevezte el.

Hozzászólások