Szörnyű tragédia! Ezt hogyan éli túl a világsztár?

Szinte egyszerre vesztette el a két legfontosabb embert

2016/01/17

Fel sem ocsúdhatott az egyikből, máris itt az újabb csapás: két nappal férje halála után Celine Dion elvesztette a testvérét is.

received_2491012060986581

Kegyetlen a sors a világsztárhoz. Bár Celine Dion élete sokak számára olyan lehet, mint egy megvalósult lányregény, hiszen a tehetséges kislányt felfedezte egy nagy menedzser, aki később feleségül is vette, és boldog házasság, csodás családi élet és nem utolsó sorban fényes karrier jutott neki. Azonban a halál szelét már majdnem húsz éve meg kellett éreznie, hiszen akkor diagnosztizálták férjénél, René Angélilnél a torokrákot. A pár küzdelmes harcot folytatott a gyilkos kór ellen, és akkor le is tudták győzni.

Néhány éve a betegség kiújult, és a folyamat visszafordíthatatlanná vált. A háromgyermekes Celine Dion egy időre szüneteltette a fellépéseket, ugyanis minden percet férje ápolására akart szánni. Csütörtökön azonban bekövetkezett az, amit nem lehetett elkerülni: az énekesnő karjaiban elhuny a férje.

Celine Dion férjével és három gyermekével tökéletes boldogságban élt (fotók: getty)
Celine Dion férjével és három gyermekével tökéletes boldogságban élt (fotók: Getty)

Mérhetetlen fájdalom szakadt az énekesnőre, hiszen elvesztette imádott férjét, és magára maradt három gyermekével. Ám két nappal később újabb csapást mért rá a sors: a testvérét is elszólították az égiek. Celine Dion bátyja éppúgy torokrákban szenvedett, mint a férje.

Hozzászólások