Szörnyű tragédia történt Kulcsár Edinával

Kisírt szemekkel osztotta meg bánatát

2016/01/29

Sosem láthattuk még így Kulcsár Edinát: a szépségkirálynő egy borzalmas tragédia után mutatta meg milyen, amikor gyászol.

received_2491012060986581

Igazán emberi oldalát mutatta meg a rajongóinak Kulcsár Edina: egy olyan képet posztolt a közösségi oldalára, amelyen smink nélkül, kisírt szemekkel fekszik az ágyban. A szépségkirálynő egyik közeli rokonát veszítette el, és ezzel a képpel akarta bebizonyítani, hogy mindenki életében történnek tragédiák.

„Elmúlás!” – írta a képhez Európa legszebb lánya, akit láthatóan nagyon megviselt, hogy rokona rákban halt meg.

Elmúlás!… Becsüljétek meg az életet! 󾌹 Az életben az egyik legfájdalmasabb dolog, ha az ember elveszti valamely…

Közzétette: Edina Kulcsar – 2016. január 29.

„Az életben az egyik legfájdalmasabb dolog, ha az ember elveszti valamely szerettét! Sajnos most az én családomban ez történt. A mai nap délelőtt a mamám fia, több hét harc után elhunyt! Sajnos őt is megtámadta a legalattomosabb betegség, a rák! Tudom, hogy már jobb neki, de ettől függetlenül nagyon fájdalmas időszak ez egy család életében!” – osztotta meg fájdalmát Edina.

A szépség az utóbbi időben rengeteget járt a kórházban nagybátyja miatt, és teljesen átértékelte az életben fontos dolgokat. Talán azért is viselte meg ennyire ez a haláleset, mert korábban az ő szervezetében is találtak daganatot.

Hozzászólások