Szörnyű – VV Edina tragédiák sorozata miatt menekült a villába

Új életet akar kezdeni

2014/11/28

Komoly megpróbáltatáson van túl a VV7 erdélyi származású játékosa, Edina. A fiatal lány egy éve élete legszörnyűbb időszakán ment keresztül, amikor elveszítette édesapját, majd nem sokkal később szerelmét is. A tragédiák sorozata miatt menekült a villába.

 Az új élet reményében érkezett a villába VV Edina, aki nem csak a családját, de a múltját is Erdélyben akarta hagyni.

“Tökéletes család voltunk mi négyen. Apuka, anyuka, a bátyám és én, aztán apuka megbetegedett. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen tragikus kimenetele lesz, hiszen csupán egy fülgyulladással került kórházba. Aztán alig négy héttel később már halott volt” – mesélte Edina sírva a Blikknek.

A lány nem csak a gyásszal, de a bűntudattal is küzd, nem vette ugyanis komolyan édesapja szavait, amikor az a kórházban azt mondta: szerinte nem éli túl ezt a betegséget.

Edina a villától várja az újrakezdést (Fotó: RTL Klub)
Edina a villától várja az újrakezdést (Fotó: RTL Klub)

“Mivel tényleg csak egyszerű fülgyulladásról volt szó, senki nem gondolta, hogy ekkora baj lehet belőle, aztán egyre rosszabbul lett, aminek azóta sem tudjuk megmondani a pontos okát. Gyulladás lett a szervez­e­tében, az ráment a fogára, az arc­üregére. Amikor már nagy volt a baj, úgy döntöttek az orvosok, átszállítják Kolozsvárra, de az utazást nem élte túl. Egymás után álltak le a szerve” – árulta el Edina.

A lány vigasza ebben az időben egy férfi volt, akivel szinte azonnal szerelembe estek. Csakhogy nem sokáig élvezhették a kapcsolatot, a sor ugyanis őt is elvette Edinától..

“Nagyon sokat segített nekem az a fiú a gyászomban. Nem mellesleg pedig olyan szerelmes voltam belé, mint még addig soha senkibe. Azt hiszem, vele megéltem mindent, amit egy kapcsolatban meg lehet, de két hónappal apuka halála után őt is elvette tőlem a sors. Egy barátjával tartottak hazafelé a diszkóból, ittasan ültek a kocsiba, ami kicsúszott alóluk, és egy betonfalnak ütköztek. Nem igazán tudtam még feldolgozni, hogy a számomra legfontosabb két embert elveszítettem. Kicsit haragban is lettem Istennel, amit most próbálok feloldani. Azért is vagyok itt, hogy új mederbe tereljem az életemet. Nem felejteni akarok, hanem elindulni egy új úton” – mesélt a szörnyű tragédiáról Edina. 

Hozzászólások