Szörnyűség történt Drew Barrymore féltestvérével

Jessica valószínűleg öngyilkos lett

2014/07/30

Saját autójában találtak kedd reggel Drew Barrymore féltestvérének holttestére, aki másnap töltötte volna be a 48. életévét. Jessica Barrymore valószínűleg öngyilkosságot követett el, a kocsi anyósülése ugyanis tele volt fehér pirulákkal.

Alig telt el néhány hónap azóta, hogy Julia Roberts húgát holtan találták otthonában, ismét szörnyű hír rázta meg Hollywoodot. Egy nappal születésnapja előtt meghalt a világhírű színésznő, Drew Barrymore féltestvére. A rendőrség vizsgálja az ügyet, ám feltételezhető, hogy önnön akaratából végzett életével, autójában ugyanis szétszórt gyógyszereket találtak – írta a Daily Mail.

Jessica Barrymore
Jessica Barrymore; fotó: Facebook

Jessica Barrymore testére egy nő talált rá, aki kedd reggel munkahelyére indult volna, csakhogy a feljáróján egy idegen autó parkolt. Kiszállt, hogy megnézze, mi történt a sofőrrel, amikor észrevette, hogy a nő semmire sem reagál. Azonnal hívta a rendőrséget, közben megpróbálta felébreszteni őt, de nem járt sikerrel.

Jelenleg a rendőrség vizsgálja az esetet, az azonban egyre valószínűbb, hogy Jessica Barrymore halálát gyógyszer-túladagolás okozta – csakúgy, mint Julia Roberts 37 éves húgáét. Drew Barrymore és féltestvére is küzdöttek korábban drogproblémákkal, ám a Golden Globe-díjas színésznő több elvonókúra után sikeresen szakított a függőségével.

A közeli ismerősök szerint Drew teljesen összetört a hír hallatán. Egyelőre nem kommentálta az esetet, ám már most több ezer rajongója fejezte ki részvétét a családnak különböző közösségi oldalakon.

Hozzászólások