Szörnyűséget élt át Tatár Csilla

Sokan tévesen ítélik meg a műsorvezetőt

2014/12/18

Tatár Csilla hosszú idő óta rejtegeti egyik legféltettebb titkát, de az utóbbi hónapok megpróbáltatásai után úgy döntött, nem hallgat tovább élete tragédiájáról. A műsorvezetőt sokan vádolják azzal, hogy karrierista beállítottsága miatt ment tönkre a házassága – pedig Csilla szeretett volna babát, sőt, korábban terhes is volt, ám a kicsi nem születhetett meg.

Csilla és férje, Gönczi Gábor néhány hete jelentette be, hogy hosszas próbálkozás után képtelenek megmenteni a házasságukat. A műsorvezető azóta a sajtó céltáblájává vált: azt állítják, azért ment tönkre a házassága, mert nem volt hajlandó babát szülni. Tatár Csilla sokáig valóban korainak érezte az anyaságot, de néhány éve férjével úgy döntöttek, szeretnének egy gyermeket.

tatár csilla2
Tatár Csilla örökre gyászolja elvesztett babáját (Fotó: TV2)

“Nagyon szerettem volna kisbabát, és sokáig küzdöttem azért, hogy legyen is, de az élet másképp akarta. Soha nem akartam erről beszélni, de olyan mérhetetlenül igazságtalannak tartom, hogy idegen emberek szívtelen karrieristának mondanak, hogy úgy döntöttem, először és utoljára elmondom az igazságot. Hogy min mentem keresztül – mesél Csilla őszintén a Storyban.

A műsorvezető élete legnagyobb tragédiája volt, hogy bár teherbe esett, nem sikerült megszülnie a gyermekét.

“Két évig próbálkoztunk természetes úton, de sajnos nem fogant meg a kisbaba. Közben folyamatosan vizsgálgattak, orvostól orvoshoz jártam, először kisebb egészségügyi problémákat találtak nálam, majd egy daganatot, ami szerencsére nem volt rosszindulatú. Két év sikertelen próbálkozás után az orvosok inszeminációt javasoltak” – vallotta őszintén Csilla, aki elárulta: a hormonkezeléstől annyira rossz állapotban volt, hogy egyszer élő adásból kellett orvoshoz szállítani. – “Megtörtént a beültetés és azonnal terhes is lettem. Soha nem fogom elfelejteni, pontosan tudtam éreztem, hogy kisbabát várok. Az egész tudatállapotom megváltozott. A pici napról-napra fejlődött, és mi a fellegekben jártunk. Pár hétig örülhettünk csak a boldogságnak. Noha a vizsgálatok azt mutatták, hogy a pici szépen fejlődik, megállt a szíve. Az orvosok szerint genetikai betegség miatt nem maradt életben. Azt az érzést senkinek sem kívánom. Életem végéig gyászolni fogom a meg nem született kisbabánkat – árulta el legnagyobb titkát Tatár Csilla.

A műsorvezető azonban nem adja fel: bár úgy érzi, élete legnehezebb időszakát éli át, szeretne ismét férjhez menni, és a jövőben anyuka lenni.

Hozzászólások