Sztárcsemeték édes és vicces pillanatai- fotókkal

A cukifaktor garantált

2014/11/18

Egyre több híresség teszi közzé csemetéje önfeledt pillanatait, amit mi most csokorba is szedtünk, hogy ne csak nekünk okozzanak boldog pillanatokat.

A külföldi és hazai hírességek szerencsékre egyre többet mutatnak meg féltve vigyázott gyermekeikből. Szinte nem múlik el úgy nap, hogy a közösségi oldalakon ne bukkanjanak fel cuki fotók. Még olyan hírességek is posztolnak, akikről sosem gondoltuk volna. Ilyen például Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja, Julia Robert vagy Jennifer Lopez. De a Schobert család, Fésűs Nelly és Majka és Dundika is szívesen büszkélkednek utódaikkal.

Sarah Jessica Parker, a Szex és New York Carrie Bradshaw-ja a magánéletben is igazi divatdiktátor, és ugye ebben az esetben sem esett messze az alma a fájától. Gyönyörű ikerlányai is mindig szuper sikkesek. Ennek bizonyítékául íme néhány fotó:

sarahjessicaparker

Julia Roberts is azon sztármamák közé tartozik, akik nem szeretik mutogatni gyermekeiket. Néhány szemfüles paparazzinak azért néha-néha sikerül elképesztően cuki és vicces fotókat készíteni Hazel-ről és Phinnaeus-ről.

juliaroberts

A világ egyik legszexibb nőjének kikiáltott Jennifer Lopez viszont imád ikreivel fotózkodni. Nem is csoda, hiszen Marc Antony-val való házasságából született két gyerekük tényleg gyönyörű.

jenniferlopez

Természetesen a hazai sztárok csöppségeit sem hagyjuk ki a sorból. Dundika és Majka kisfia, Marián már 3 évesen is igazi kis pasi és szemmel láthatóan élvezi, ha ő lehet a középpontban. Apukájával és anyukájával is szívesen pózol a kamerák előtt.

majoros

A gyönyörű Fésűs Nelly-nek immáron két szépséges kislánya van. Csenge már igazi kamasz, a pici Elza pedig néhány hete jött a világra.

fesusnelly

Rubint Réka és Schobert Norbi gyerekei sem maradhatnak ki, hiszen a cukifaktor náluk is maximálisan jelen van.

schobert

 

 

Hozzászólások