Sztárháború? – Sebestyén Balázs mélyen hallgat

Galambos Lajos nem tűri a rádiós műsorvezető poénkodását

2014/07/30

Sebestyén Balázs senkit nem kímél rádiós műsorában, de ezzel mindenki tisztában van. Nem finomkodik, amikor véleményt kell formálnia egyes sztárokról, vagy eseményekről. Ezúttal Galambos Lajos, és egy politikus, Schmuck Andor került terítékre. A Dáridó egykori műsorvezetője nem hagyhatta szó nélkül a róla szóló viccelődést.

A beszélgetés témája a pénz és a különböző testrészek voltak, egészen pontosan Galambos Lajos hátsója. Balázs ezt a kérdést tette fel Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak: „Ha Galambos Lajos egy hét nem fürdés után beleül az arcodba százmillióért, bevállalnád?”

sebestyenbalazs

Itt természetesen nem állt meg a gondolatmenet. Szó szót követett, végül idáig fajult a dolog: „Tőlem még pöröghet is ennyi pénzért – folytatta Vadon Jani és Rákóczi Feri, majd Balázs vette át újra a szót: – Százmillióért kétszer is! Plusz harmincmillióért még Schmuck Andor is rám ülhetne.” – így licitált a műsorvezető.

A Bors felkereste Galambos Lajost is, aki először nyomdafestéket nem tűrő stílusban reagált az eseményekre.

galamboslajos

„Foglalkozzon a saját fütyijével! Örülök, hogy Balázsnak van ideje velem foglalkozni. De azt üzenem neki, hogy jobban tenné, ha a saját dolgaival, családjával humorizálna.”

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ennyivel le is zárták-e a sztárok a nézeteltérésüket, vagy esetleg hosszas háborúra kell berendezkedniük. Az biztos, hogy Balázsnak nem ez volt az első incidense, de nem is az utolsó, hiszen neki pont ez a „munkája”. A Morning Show műsorvezetője reagálhatott volna Lajcsi bosszankodására, ő azonban nem élt ezzel a lehetőséggel, habár neki is megadták az esélyt…

Hozzászólások