Sztárhírek – ez történt a héten a celebvilágban

Összefoglaló a hírességek világából

2014/08/31

A szépséges Kulcsár Edina, a Gáspár família, Caramel gyermeke, Bajor Imre hagyatéka és Zámbó Jimmy végzete – ezek voltak a  legnépszerűbb sztárhírek a héten. Ha lemaradtál róluk, olvasd el őket most!

Kulcsár Edina már most győzött több világversenyen

Kulcsár Edina

Kulcsár Edinának ugyan még több hónap áll a rendelkezésére, hogy felkészüljön a világversenyre, de az biztos: három internetes szavazáson már most első. Kulcsár Edina a szépsége mellett annak is köszönheti az aranyérmeket, hogy gondosan odafigyel mindenre.

Újabb álhír a Gáspár család háza táján?

gasparcsalad

Felröppent a hír, miszerint Gáspár Beának van egy őrült rajongója, aki azzal fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz, de nem is akárhogyan. Természetesen Bea és Győzike is jól vannak. Egyikük sem érti, miért viccelődnek az emberek az ő egészségi állapotukkal. Lehet őket szeretni, vagy nem szeretni, de mindennek van határa – legalábbis kellene, hogy legyen.

Megérkezett Caramel kislánya

Az utolsó pocakos és az első babás fotó
Az utolsó pocakos és az első babás fotó

A baba mintegy két héttel korábban érkezett, hiszen Caramel és szerelme, Szilvi szeptember közepére várta a kicsit. A baba császármetszéssel jött világra, de szerencsére az anyuka és a pici is jól van. Az újszülött a Sophie nevet kapta, és az újdonsült család vélhetően már hazamehetett a kórházból.

Bajor Imre nem hagyta cserben özvegyét

Bajor Imre és párja, Ildikó (fotó: Blikk)
Bajor Imre és párja, Ildikó (fotó: Blikk)

Nem maradt hagyaték nélkül Bajor Imre felesége: az augusztus 6-án elhunyt színész két tanú jelenlétében írt egy nyilatkozatot, melyben minden vagyonáról végrendelkezett. 57 éves korában, hosszú betegség után távozott az élők sorából Bajor Imre, ám még halála előtt gondoskodottarról, hogy az utána maradt vagyon ne legyen vita tárgya. Miután világossá vált, hogy a színész nem tud felépülni a halálos kórból, egy nyilatkozatban pontosan meghagyta, mi a közös vagyona feleségével, Ildikóval, így nem lehet probléma a hagyatéki tárgyaláson.

Újabb titkok Zámbó Jimmy életéről

zambo

Egy előadóművész számára a legfontosabb testrész természetesen a hangszála. A rekedtség és némaság a legnagyobb félfelem számukra. Zámbó Krisztián elárulta, hogy ezzel a problémával küzd, és azt is, hogy mit titkolt Jimmy a halála előtt. Zámbó Jimmy rendkívül stresszes életet élt, emellett a rendszeres koncertek – ahol másfél órán keresztül kellett élőben énekelnie – sem tettek jót a király hangszálainak. Krisztián szerint, ha édesapja továbbra is ezt az életmódot választotta volna, előbb-utóbb végzetes következményekkel kellett volna szembenéznie. Ezért ő szeretné lépéseket tenni egészsége érdekében, mielőtt a rekedtség teljes némasághoz vezetne.

Hozzászólások