Sztárhírek – Megrázó tragédia árnyékolta be a hetet

Esküvő és halál is jutott a hétre

2014/08/17

Sztárhírek – Fel sem ocsúdtunk Bajor Imre halálából, a hét ismét egy tragikus hírrel indult: öngyilkos lett Robin Williams. Emellett egyre több és több információ látott napvilágot a Kicsihuszár betegségével, halálával és temetésével kapcsolatban.

Azért jó dolgok is történtek a héten! Dynamic és Curtis elkészítette új videoklipjét, Péter Szabó Szilvia megtalálta a szerelmet, Csézy pedig hozzáment kedveséhez. Palik Lászlóék azonban tovább folytatják a titkolózást: nem tudni pontosan, mi lesz a családdal, ugyanis vélhetően Argentínát is el kell hagyniuk.

Eltávozott a nagy nevettető

Tiburonban, kaliforniai otthonában hétfő délelőtt holtan találták a világhírű Oscar-díjas színészt. Robin Williams 63 éves volt; évtizedek óta küzdött az alkohollal, droggal, depresszióval. Legutóbb egy hónapja vonult elvonókúrára.

Robin Williams

 

Klippremier az RC News-on – Megnézheted Dynamic és Curtis klipjét

Az RC Creative Media Dymanic és Curtis Nem akarom című dalával debütált, mint a klip készítője, a rendező pedig Berki Krisztián volt. Egy nap alatt 4 helyszínen, 8 fős stábbal és profi gépparkkal készítette el a klipet, mely egy szerelmi háromszögről szól. A klipet ITT nézheted meg!

curtisdyn0

 

Még titok Gálvölgyi előtt Bajor Imre halála

Másfél hete hunyt el Bajor Imre, legjobb barátja, Gálvölgyi János azonban úgy tudja: még él. Gálvölgyi épp szabadságát tölti külföldön; családja szándékosan tartja titkokban a tragikus hírt. Gálvölgyi János és felesége szinte abban a pillanatban érkezett meg a mallorcai szállodába, amikor kiderült: a Kicsihuszár örökre eltávozott.

Bajor-Gálvölgyi

 

 

Argentínában sincs maradása a Palik családnak?

Bár úgy tűnt, hogy Palik László és Marsi Anikó két gyermekével együtt Argentínát választja hosszú távon, és ott folytatják életüket, most lehet, hogy a dél-amerikai országból is menniük kell.

palik-lászló

 

 

Férjhez ment Csézy

Hosszú előkészületek után tegnap Isten színe előtt is összekötötte életét Csézy és 18 évvel idősebb párja, László. Az ifjú házasok a Maldív-szigetekre szerettek volna utazni, de egyelőre csúszik a nászút.

Csézy2

 

 

Péter Szabó Szilvi megtalálta a Nagy Ő-t

Hosszú idő után végre megosztotta boldogságát a nagyérdeművel is. Kiderült, hogy ki a szerencsés áldozat, akinek az oldalán megtalálta a szerelmet, és akivel már össze is költözött. A párja nem más, mint a Unique együttes ismert énekesnőjének, Völgyes Gabinak öccse, György. Nem csak a pár érzi úgy, hogy összeillenek, a fiú családja is szeretettel fogadta Szilvit, a Kiskegyed értesülései szerint.

peterszaboszilvia

Hozzászólások