Sztárhírek – Öröm és tragédia egy hét alatt

Ez történt a napokban...

2014/08/10

Sztárhírek – Megszületett Ördög Nóra kisfia, Vencel, akiről a büszke apuka, Nánási Pál már közzé is tette az első fotót. Az utóbbi hetekben sokat kellett harcolni a TV2-höz igazolt műsorvezetőnek, most azonban végre nagy a boldogság körülötte. Gratulálunk!

De sajnos nemcsak örömhír történt a héten a sztárvilágban – szerda reggel Bajor Imre feladta a küzdelmet betegségével szemben. Nyugodjék békében!

Itt az első fotó Ördög Nóra kisfiáról

Épp úgy, ahogy Ördög Nóra és Nánási Pál első közös gyermekénél, a második babánál is sikerült egy kis időt nyernie a sztárpárnak. 4 nappal később tudták meg a lapok az ifjú trónörökös, Vencel érkezését, de ezt követően a fotós apuka már közzé is tette a pici első képét, melyen Nóra kendőzetlenül mutatja a mellét szoptatás közben. Az első intim fotó megtekinthető ITT!

ordognora

Dynamic és Curtis szerelmi háromszögbe keveredett

Új videoklipet forgatott Dynamic és Curtis, melyben Ganxsta Zolee is szerepet kapott, no meg egy szép lány, akinek szívéért az összes fenegyerek meg akart küzdeni. Az RC News.hu végigkísérte a klipforgatást, amit az RC Media 8 fős stábja készített 4 helyszínen, 3 kamerával, 1 nap alatt.

Győzike lányai nehezen viselik apjuk meghurcoltatását

Hetekkel ezelőtt a TV2 kirúgta Győzikét, ugyanis az Édes Élet forgatása vitába torkollott, amikor a  showman nemcsak fizikailag, de verbálisan is bántalmazta az egyik stábtagot. Mivel ordibálásától volt hangos az utca, a környéken élők videófelvételeket készítettek az esetről – Győzike ennek ellenére is tagadja a történteket. Sőt, a csatornát okolja idegi állapotáért, és azért, hogy a pszichiátrián kötött ki. Most a showman lányai is megszólaltak az üggyel kapcsolatban, ugyanis saját bevallásuk szerint, őket is megviseli ez a felhajtás, ami az édesapjuk és egykori munkáltatója, a TV2 körül zajlik.

gyozike2

Elhunyt Bajor Imre

Bajor Imre hónapok óta agydaganatban szenvedett, többször kórházba került, de általában felesége ápolta fülei otthonukban. Sajnos szerda reggelre tragikus véget ért betegségével folytatott harca. A színész a végsőkig küzdött, ugyanis a hagyományos mellett, alternatív gyógymódokat is kipróbált.

bajorimre3

Hujber Feri összeomlott Bajor Imre halála miatt

Sokakat megvisel Bajor Imre halála. A színész 57 évesen, szerda reggel hunyta le végleg a szemét. Nem csak családját, de a kollégáit is sokkolta a hír. Köztük van Hujber Feri is, aki őrjöngve gyászolta az elhunyt humoristát. A színész alkoholba fojtotta bánatát, azonban neki nem lett volna szabad innia, ugyanis korábban már elismerte, hogy alkoholproblémái voltak. Ezen kívül bőr alá ültetett kapszula van elhelyezve a testében, ami gondoskodik arról, hogy alkoholfogyasztás esetén rosszul legyen a hordozója. Mennyiségtől függően ez súlyos, vagy akár végzetes következményeket is vonhat maga után.

 hujber

Hozzászólások