Sztárok, akik 50 felett szültek

Egészséges babáknak adtak életet

2018/10/10

Ma már nem meglepő, ha egy nő csak 40 éves kora körül ad életét első gyermekének, olyanokat viszont csak elvétve találni, akik 50 éves koruk után szültek.

Brigitte Nielsen nemrég hozta világra ötödik gyerekét 54 évesen, Janet Jackson 50 felett szült, és a magyar sztárok közt is van, aki sokáig halogatta az anyává válást. A lényeg azonban mindig az, hogy a gyermek egészségesen, biztonságos környezetbe jött világra.

Brigitte Nielsen
Sylvester Stallone volt felesége, júniusban hozta világra ötödik gyerekét. 2011-ben arról beszélt, hogy akar még egy gyereket, idén májusban pedig bejelentette, hogy terhes – végül 54 évesen szült.

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

 

Janet Jackson
Az amerikai énekesnő első terhességéről szóló hírek azután kaptak szárnyra, hogy megszakította és le is mondta turnéját 2016-ban – többek közt azzal indolkolta a döntést, hogy egy váratlan esemény miatt kell így tennie, és a következő időszakban a családjával szeretne foglalkozni. Janet Jackson sokszor beszélt arról, mennyire szeretne gyereket, végül közel 51 évesen szülte meg fiát. A szülés problémamentesen zajlott, az Eissa nevet adták a kicsiknek. Férjével, a katari üzletember Wissam Al Manával azóta elváltak.

Janet Jackson (@janetjackson) által megosztott bejegyzés,

 

Beverly D’Angelo
Beverly D’Angelo 46 évesen fogadott örök hűséget Al Pacinónak, de a kapcsolat öt év után véget ért. Házasságuk alatt ikrek születtek, a színésznő 50. születésnapja előtt néhány nappal hozta világra a babákat 2001-ben. A kislány az Olivia Rose, a kisfiú az Anton James nevet kapta.

wireimage-482187618

Fehér Anna

Fehér Anna és párja sokáig próbálkoztak, mire a színésznő 2010-ben teherbe esett, a kis László Barnabásnak 53 évesen adott életet. Sokan aggódtak a színésznő és a baba egészségéért, de minden rendben zajlott, a kisfiú császármetszéssel jött a világra. A kapcsolatot nem tartotta össze a kicsi érkezése, három évvel később elváltak útjaik.

20180209konnyes-szemmel-nyilatkozott-feher-anna1

Fejős Éva
Az írónő az 50 felé közeledve adott életet kislányának, mint mesélte, későn kezdett el vágyni az anyaságra.

A párommal már húsz éve alkotunk egy párt, így sokakban vetődhet fel, hogy miért vártunk ennyit a gyerekvállalással. Ennek számos oka van, egyrészt az, hogy szabadúszó újságíróként kezdetben bizonytalannak éreztem az egzisztenciámat, több kiadócsődöt éltem meg, másfelől pedig negyvenéves koromig nem volt bennem hiányérzet” – mesélte a szülés után.

Fejős Éva (@fejoseva) által megosztott bejegyzés,

 

Sophie B. Hawkins
Az énekesnő a People magazinban beszélt arról 2015-ben, hogy 50 évesen gyermeket vár. Terhessége nem csak a kora miatt számított érdekesnek, hanem azért is, mert a saját lefagyasztott petesejtjeit ültették be neki, a sperma pedig egy donoré volt.

 

Sophie B. Hawkins (@therealsophieb) által megosztott bejegyzés,

forrás

Hozzászólások