Sztárok, akik dolgoztak a Mekiben

Gondoltad volna, hogy ezek a sztárok dolgoztak a gyorsétteremben?

2018/01/30

Bizony még a legnagyobb sztárok sem kezdték rögtön ott, ahol most vannak, akadnak jó páran akik gyorsétteremben is dolgoztak!

Még a leghíresebb embereknek is meg kellett valamiből élniük karrierjük beindulása előtt, és sokan erősítették a Meki csapatát az áttörő siker előtt. Meglepő, hogy ők is dolgoztak a gyorsétteremben!

1. Rachel McAdams

A Bajos csajok Reginája bizony készített anno hamburgereket, és habár saját bevallása szerint nem volt túl jó munkaerő, ő mégis szívesen emlékszik vissza arra az időszakra.

Rachel_McAdams_3

2. Sharon Stone

A színésznő már kevésbé beszél szívesen erről a munkahelyéről, mindenesetre ő is volt a gyorsétterem alkalmazottja.

sharon

3. Pink

A vagány énekesnő nem riadt vissza a hasonló munkáktól a megélhetés érdekében, dolgozott ugyanis a Mekinél, a Pizza Hutnál és a Wendy’s étteremnél is.

pink
via self.com

4. Shania Twain

Az énekesnő nem vesztegette idejét fiatalabb korában sem: suli után nemcsak a McDonald’s-ban dolgozott, hanem csütörtök és szombat este egy bárban is felszolgált, ugyanis nagy szüksége volt a pénzre.

shania
via askmen.com

5. James Franco

A ma már világhírű színész is beletartozott egyszer az étterem csapatába, és szívesen gondol vissza arra a pár hónapra. Éjszakánként dolgozott, és hogy feldobja a hangulatot mindig másmilyen akcentussal szólalt meg, amivel nem csak a színészi képességeit gyakorolhatta, hanem így szedte fel a csajokat is.

james

Forrás

Hozzászólások