Sztárok, akik őszintén vallottak a függőségükről

Felfedték, milyen volt átélni

2018/04/04

Nem lehet egyszerű, ha az ember minden lépését egy világ figyeli. Ezek a celebek kendőzetlenül meséltek függőségükről, és arról, hogyan sikerült kilábalniuk belőle.

Még a világsztárok fényűző életének is vannak árnyoldalai: paparazzik követik őket és egy világ figyeli, vajon mikor mondanak vagy tesznek olyat, amin érdemes lehet csámcsogni. Sokan ezért olyan eszközökhöz nyúlnak, amitől azt remélik, hogy enyhítenek a rájuk nehezedő terheken. A következő sztárok köntörfalazás nélkül vallottak függőségükről, és arról, hogyan sikerült megszabadulniuk az őket fogva tartó szenvedélyüktől.

1. Demi Lovato

Egyike vagyok azoknak, akik egy függőség rabjai voltak, és nagyon hálás vagyok, amiért már felépültem. Itt az ideje, hogy magunkba nézzünk és szembeszálljuk vele. Hagyjuk abba, hogy az egyik legnagyobb problémát ignoráljuk. Mindannyian kapcsolódunk ehhez a témához vagy így, vagy úgy és részeseinek kell lennünk a megoldásnak. Együtt a szégyenérzetet fel tudjuk cserélni a reménnyel, támogatással és a gyógyulással.

Demi_Lovato_(Red_carpet)_-_Global_Citizen_Festival_Hamburg_07

2. Jamie Lee Curtis

Szorongva vártam az orvos által felírt receptekre, hogy meglegyenek a bogyóim aminek titokban a függőjévé váltam. Igazából túl sokat vettem be egyszerre, és ezzel próbáltam enyhíteni az érzelmi és fizikai fájdalmaimon. Állítsuk meg ezt!

Jamie_Lee_Curtis_2011

3. Kristen Bell a férjéről

A férjem majdnem 13 éve nem ivott, és az, hogy az ő szemszögéből láttam a világot, felnyitotta a szemem. Ez tényleg egy betegség, és senki sem választja, hogy többet iszik a többieknél. Sok különböző ok miatt csinálják, és megérdemlik az erre szakosodott szakemberek figyelmét. Nem azt érdemlik, hogy különböző módszerekkel azt tettessük, hogy megoldjuk a problémát.

Kristen_Bell_Frozen_premiere_2013_(cropped)

4. Macklemore

Egy hétig elzártam magam a szobámba és csak drogoztam, azért, hogy életben maradjak.

Macklemore_Ryan_Lewis_Live_2016_(4_von_20)

5. Lady Gaga

Sok minden függője voltam egészen fiatalkoromtól, a legerősebben az elmúlt 7 évben. Az az igazság, hogy nagyon nehéz híresnek lenni. Csodás, amiért ilyen rajongóim vannak, de nagyon nehéz, amikor kimész az utcára és meg kell játszanod, hogy minden rendben, pedig valójában nagyon boldogtalan vagy. Én is ember vagyok, aki olykor megtörik, és szerintem van egy ilyen feltételezés, hogy én nem törhetek meg, mert én egy földönkívüli nő vagyok és megállíthatatlan.

Lady_Gaga_BTW_Ball_Antwerp_02

Forrás
K
iemelt kép forrása: mtv.co.hu

 

Hozzászólások