Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot egy rendes állásért

Celebek, akik megunták a relfektorfényt

2018/01/09

Akadnak olyan sztárok, akiknél egyszer betelik a pohár és a csillogás helyett egy rendes munkát vállalnak. Őket mutatjuk most meg nektek. 

Nem mindenki élvezi az életet a reflektorfényben túl hosszú ideig. Vannak olyan hírességek, akik úgy döntöttek, hogy feladják a hírnevüket, hogy rendes életet élhessenek, átlagos munkahelyekkel.

Geena Davis: szociális gondozó

Geena_Davis_2013_(cropped)

Kevin Jonas: vállalkozó
Egy évvel azután, hogy a The Jonas Brothers összeomlott, Kevin úgy döntött visszavonul a zenéléstől. Egy marketing cég társ-vezérigazgatója lett.

KevinJonas_Headshot_3x2

Nikki Blonsky: kozmetikus

Nikki-Blonsky-Feet-380165

Gene Hackman: író
Gene Hackmannek rendkívül sikeres pályafutása volt, és számos díjat nyert. 2004 júliusában Hackman bejelentette, hogy visszavonul. Ez nem akadályozta meg az egykori színészt abban, hogy kitűnjön egy másik területen. Hackman 3 történelmi regényt írt Daniel Lenihan régészről.

gene-hackman-by-static3-kleinezeitungdotat

Vanilla Ice: ház felújító
1990-ben, a Vanilla Ice elért a csúcsra, egyetlen számával az Ice Ice Baby-vel . 2009-ben a Real Vanilla Ice Project című filmben szerepelt , amelyben otthonokat újított fel. Később kiadott egy ingatlan-útmutatót arról, hogyan lehet sikeresen házakat vásárolni és felújítani azokat.

VANILLA ICE

Hayden Christensen: farmer
Sok lehetőséget kapott a Star Wars filmek után , de mindet visszautasította. Ehelyett Ontario tartományban, Kanadában vásárolt földet, és saját gazdaságán kezdett dolgozni. Később elindított egy ruházati céget, és egy produkciós céget. 2017- ben elindult egy filmes szereplése. Úgy tűnik, hogy visszatér a szórakoztatóiparhoz.

28-hayden-christensen-anakin.w529.h529

Chris Owen: fotós

chris owen

Freddie Prinze Jr .: szakács
2002-ben feleségül vette Sarah Michelle Gellart.
Freddie sok karrier-váltáson ment keresztül, és végül úgy döntött, hogy szakács lesz, miután megírta első szakácskönyvét, a Back to the Kitchen-t, 2016-ban.

freddie

forrás

Hozzászólások