Sztárok, akik pornósként kezdték a karrierjüket

Hűha, ezt nem gondoltuk volna róluk!

2018/07/20

Akad néhány sztár a vörös szőnyegen, akik bizony pornósként indították be színészi karrierjüket. Legtöbbjükről nem is gondoltuk volna ezt!

Na jó, nem feltétlen mindenki szerepelt kamera előtt, volt aki csupán imitálta a jeleneteket vagy csak a háttérben tevékenykedett, de azért nem mindegyikük szent!

Cameron Diaz

Mielőtt befutott volna a Maszk című filmmel, Cameron Diaz 19 évesen úgy gondolta, jó ötlet szerepelni egy soft pornóban. Miután a világ megismerte a nevét, sürgősen próbálta eltüntetni a rövid videót azonban, ami egyszer már felkerült az internetre, az bizony ott is marad valahol. Néhány kattintással te is megtalálhatod.

Jon Hamm 

A Reklámőrültek Don Draperje ha nem is pornózott, de elég sok köze volt a felnőttfilmiparhoz a 90-es években. Egy Vanity Fairnek adott interjúban mesélt arról, hogy egy darabig öltöztetőként dolgozott egy pornófilmgyártó cégnek, ami elmondása szerint elég lélekölő meló volt.

Colin Farrell

Nicole Narain playmattel készített egy szexvideót, melyből a modell pénzt akart csinálni. A home videóból nem lett fizetett pornó, mert Farrell beperelte a csajt, de a neten még mindig fellelhető az ominózus felvétel.

David Duchovny

Lehet, hogy David Duchovny neve egy életre összeforrt az X-aktákkal, és olyan egyetemeken diplomázott, mint a Yale vagy a Princeton. De a színész ettől függetlenül nem egy szentéletű eminens jófiú, ugyanis a 90-es években többször is szerepelt egy egészen rettenetes, erotikus sorozatban, a Vörös cipellőkben.

Sibel Kekilli

A Trónok harca előtt Dilara álnéven pornózott. Mikor Németországban lehozták az újságírók a sztorit szülei azonnal megszakították vele a kapcsolatot.

Helen Mirren

Najó, Helen Mirren azért nem pornózott, de még mielőtt a világ egyik legismertebb és legcsodálatosabb színésznője lett belőle, a 70-es évek végén szerepelt a Caligula című filmben. Igaz, utóbbi nem volt kifejezetten pornó, de gyakorlatilag csak meztelen emberek szexelnek benne végig, szóval akár annak is nevezhetjük.

Arnold Schwarzenegger

Mielőtt híres testépítő majd színész és Kalifornia kormányzója lett Schwarzenegger melegmagazinokban pózolt anyaszült meztelenül. 

Matt LeBlanc

David Duchovnyhoz hasonlóan szintén szerepelt a Vörös cipellőkben. De hát így kell nagyot dobbantani, vagyis gagyi softpornó sorozatról hollywoodi kasszasiker szériára váltani.

Sylvester Stallone

A színész New York utcáin élt, mikor elvállt egy szerepet egy felnőtt filmben. Persze nem mindenkiből lesz Rambo, csak azért, mert kamerák előtt szexelt.

Forrás

Hozzászólások