Sztárok, akik sokáig vártak szüzességük elveszítésével

Nem is gondolnátok!

2017/12/13

Vannak sztárok, akikről nem is gondolnánk, de bizony elég sokáig vártak azzal a bizonyos első alkalommal.

Nemrég összeszedtük nektek, hogy mely sztárok veszítették el viszonylag korán a szüzességüket, most viszont eláruljuk, kik azok, akik elég sokáig vártak vele. A listán nagyon meglepő nevek is lesznek, akikről nem is gondoltuk volna!

1. Adriana Lima

Hiába ő az egyik legszexibb modell a világon, az első együttléttel 27 éves koráig várt. Egy magazinnak azt nyilatkozta, hogy istenfélő katolikusként tiszta szeretett volna maradni a házasságig, s így is tett. 2009-ben házasodott össze egy baseball játékossal, akivel bár már azóta elváltak, két gyönyörű kislányuk született.

adriana

2. Enrique Iglesias

A szívtipró macsó egy interjúban árulta el, hogy sokáig várt a megfelelő lányra, így az első szexre 25 éves korában került sor. 

enrique
starity.hu

3. Lisa Kudrow

Mindenki kedvenc Phoebe-je sem kapkodta el a dolgot, ő 31 éves korában veszítette el a szüzességét amikor hozzáment Michael Sternhez.

Lisa_Kudrow

4. Jessica Simpson

Jessica mindössze 12 éves volt, amikor édesapjától kapott egy tisztasági gyűrűt, és nagyon komolyan is vette fogadalmát. 22 éves volt, amikor hozzáment férjéhez akivel megtörtént az első alkalom.

jessica-simpson-comeback-1479759408
idolator.com

5. Kevin Jonas

A Jonas tesók egy időben mind viseltek tisztasági gyűrűt, és bár a másik két tesóról nem tudunk, de Kevin szűz is maradt a házasságáig, amelyre 22 éves korában került sor.

Kevin_Jonas_2009

6. Carrie Underwood

A countrysztár is tartogatta magát a házasságig, 26 éves volt, amikor feleségül ment egy hoki játékoshoz és elvették ártatlanságát.

today.com

7. Beyoncé

A díva bevallotta, hogy az első és egyetlen férfi az életében a férje, Jay-Z volt, akivel 21 évesen feküdt le először.

beyoncé2

8. Brooke Shields

Brooke 22 éves koráig várt, s azt nyilatkozta, hogy ha jobban ki lett volna békülve a külsejével és a súlyával, valószínűleg már hamarabb elveszítette volna a szüzességét. Meglepő, hogy a világ egyik legszebb nőjeként számon tartott színésznő önértékelési gondokkal küzdött, igaz?

huffingtonpost.com

Forrás 1, Forrás 2

Hozzászólások