Sztárok, akik stylist nélkül öltözködnek

Nem minden sztárnak van saját stylistja

2018/10/08

A sztárok többségének saját stylistja van, azonban akadnak olyan hírességek, akik egyedül öltözködnek és egyedül vezetik gardróbjukat.

Blake Lively

Jelenleg Hollywood egyik legstílusosabb színésznője hallani sem akar arról, hogy más beleszóljon abba, milyen ruhában jelenjen meg az utcán. “Gondolom azért van ez így, mert kontrollmániás vagyok és hatalmas az egóm” – viccelődött Blake. “Oké, igazából ezzel tudom igazán kifejezni a kreativitásom és imádom.” A szettjei alapján pedig a színésznőnek tényleg nincs szüksége stílustippekre.
 
Blake-Lively-maternity-a

Diane Kruger

A szőke színésznő elárulta, hogy még a vörös szőnyegre sem megy a szomszédba ötletekért, saját maga találja ki, hogy miben akar feszíteni. Azt tudtad egyébként, hogy legtöbbször csak kölcsönkéri a tervezők ruháit és a rendezvény után visszaküldi őket? Ilyen csereberére tuti te is szívesen vállalkoznál.

042016-diane-kruger-street-style

Rachel Bilson
Már a Narancsvidékben is Summer gardróbjáért rajongtál a legjobban? “Az egész a felfedezésről és a mókáról szól számomra” – válaszolta a sztár arra a kérdésre, hogy miért öltözködik teljesen egyedül. Egyébként a sorozat alatt leste el a legtöbb fashion húzást.

 

oc-california-4

 

Kate Moss
Talán ez a legmegdöbbentőbb, hogy még egy szupermodell is inkább kiválogatja álmosan reggelente, hogy mit viseljen aznap. Mondjuk valahol érthető, hiszen a kifutón és a fotózásokon semmi beleszólása sincs, hogy mibe szeretne pózolni. Kate-nek pedig híresen jó ízlése van!

kate-moss-at-reserved-shop-opening-in-london-09-05-2017_2

Taylor Momsen
A Gossip Girl sztárja korábban együtt dolgozott egy stylisttal, akit elég gyorsan lapátra tett: “Szerintem szuper döntést hoztam, mert azóta sokkal szabadabbnak érzem magam. Nem akar senki olyan ruhát rám erőltetni, amiben nem is érzem jól magam.”

Taylor-Momsen-The-2011-Download-Festival-10-560x776

forrás

Hozzászólások