Sztárok, akiket extrém körülmények között fotóztak

Így még nem láttad ezeket a hírességeket

2014/06/30

Vannak olyan sztárok, akiknek nem elég a forgatások alatti adrenalin, egy kis plusz élményért még elmennek kicsit extrém sportolni, amikor idejük engedi.

Leonardo DiCaprio

A világhírű sztár annyira ügyes, hogy már a víz felett is tud lebegni? Nos, egy különleges masina segítségével igen. 2013. augusztusában kapták lencsevégre a színészt, amint éppen Flyboardozik. A szerkentyűt egy francia tervező, bizonyos Franky Zapata két éven keresztül fejlesztette. A Flyboard egy vízsugárhajtással működő deszka, amellyel akár kilenc méter magasra is emelkedhetünk a víz felszíne felett, de akár úgy is úszhatunk vele, mint a delfinek. A sztárok nyilván bármikor kipróbálhatják ezt az élményt, de most már nem csak az ő kiváltságuk ez az extrém sport. Magyarországon is elérhető bárki számára. Leonardo DiCaprio is élvezte a lebegést, annyira koncentrált, hogy még a nyelvét is kinyújtotta.

1403631761_leonardo-dicaprio-zoomKaty Perry

2011-ben ugrott le az énekesnő egy deszkáról, Új-Zélandon, és közben persze torkaszakadtából sikoltott. A Bungee-Jumping egy hosszú időre visszanyúló extrém sport, bizonyos törzseknél a férfivá válás próbája volt az, hogy lemertek ugrani a hajó orráról kötéllel a lábukon. Nos, Katy Perry eléggé tökös volt, ahhoz, hogy bevállalja ezt az egyébként rémisztő szórakozást.

1403548686_katy-perry-zoomOrlando Bloom

A sztárok mindenféle módon megpróbálják megőrizni sportos alakjukat, és erre az egyik legjobb módszer a kerékpározás. A természetet szerető emberek sportja. Így van ezzel Orlando Bloom is, aki a hegyi kerékpározás szerelmese. Ez a kép 2010. decemberében készült Californiában, amikor a színész teljes menetfelszerelésben rótta az utakat.

1403549033_orlando-bloom-560Paris Hilton

A gyönyörű milliomos Paris megnézte, hogy mi van a tenger fenekén. 2012. szeptemberében merült a víz alá Mauin. A sztárok is megirigyelhetnék a folyton bulizó Hilton kisasszony életét. Instagram fiókjára rendszeresen posztolja a föld minden táján készült fotóit.

1403627762_paris-hilton-640Bill Murray

2008. augusztusában a veterán színész belecsapott a lecsóba és kiugrott egy repülőgépből. A felvétel Chicagoban készült, amikor a színész az amerikai hadsereg ejtőernyős csapatának a közreműködésével vehetett részt a „bevetésen”.

bill-murrayEwan McGregor

A színész 2008. júliusában kipróbálta a siklóernyőzést. Ewan egyébként egy nyughatatlan lélek, állandóan a természetben tölti az idejét, amikor csak teheti. Ewan McGregor és Charley Boorman 30 396 km hosszú motorkerékpáros útra indultak Londontól New Yorkig. Kelet felé utaztak Európán majd Ázsián át, ahonnan átrepültek Alaszkába, és folytatták útjukat New Yorkba. 2004- április 14-én indult a hosszú motorozás és egy többrészes dokumentumfilm készült belőle, amit Motoros kalandok címmel mutattak be.

1403631994_ewan-mcgregor-640

Hozzászólások