Sztárok, akikről nem tudtad, hogy melegek

Celebek, akik megunták a titkolózást

2016/08/03

A homoszexualitás kérdését az elmúlt évek során egyre nyíltabban feszegetik, a melegek többsége mára már felvállalja másságát. Azonban a sztárok körében más a helyzet.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy a celebek élete nem csak csillogás és boldogság. Több tekintetben is nehéz dolguk van. A melegek élete sem egyszerű, azonban ha sztár és homoszexuális vagy egyben, az könnyen megkeserítheti a mindennapokat. A hírességek egy részéről sosem derül ki a nemi identitásuk, de van olyan aki lebukik, vagy nem akar titkolózni és kiteríti a kártyáit.

Mindenki máshogy vélekedik ebben a témában, éppen ezért mi nem foglalnánk állást. A következő összeállításban olyan sztárokat mutatunk be, akikről nem hitted, vagy csak sejtetted, hogy melegek.

1. Zachary Quinto

Gondoltad volna, hogy a Star Trek egyik leghíresebb karaktere, Spock meleg? Zachary elmondása szerint gyerekkorában folyamatos lelki terror áldozata volt, most már viszont boldog. Napjait pedig nem más, mint Miles McMillan férfimodell édesíti meg.

2. Amber Heard

Bár Amberről mindenki tudja, hogy rendkívül viharos házasságban él Johnny Deppel, saját elmondása szerint biszexuális is. Kedvenc kalózunk felesége a frigy előtt 4 évig randizgatott Tasya van Reevel.

3. John Travolta

Sokáig találgatások övezték a sztár magánéletét. Egyes pletykák szerint hosszú ideje viszonyt folytat a pilótájával. Nos, a pilóta hamarosan kiad egy könyvet, amiből minden részletre fény derül. Várjuk! 

4. Charlie Sheen

Ez valamiért nem meglepő. Charlie Sheen igen sokoldalú egyéniség. Kétes információk szerint kering egy szexvideó az interneten, amiben intim helyzetben szerepel egy férfival.

5. Sam Smith

Karrierjének kezdetétől 2 évig senki nem gondolta volna Samről, hogy meleg. A sztár viszont megelőzte a pletykákat és 2014-ben egy interjú során maga vallotta be, hogy a férfiakhoz vonzódik.

6. Jodie Foster

Jodie sokáig gyanús volt a rajongók számára, azonban csak 2013-ban ismerte el. Kiderült, hogy 15 éve kapcsolatban él Cydney Bernarddal, és van két közös gyermekük is, akik mesterséges megtermékenyítés útján jöttek világra.

7. Jonathan Bennett

A Bajos csajok sztárja valójában meleg. A lányok nagyon csalódottak voltak mikor kiderült. Kár érte! 

Forrás: www.likes.com

Hozzászólások