Sztárok alsónemű nélkül!

Új trend a vörös szőnyegen

2014/08/27
A sztárok aztán nem szívbajosak! Paris Hiltontól Renée Witherspoonig igen sokan voltak olyan merészek, hogy elhagyják viseletükből az alsóneműt! Nézzétek sokat sejtető képeinket:
Beyoncé - fotó: us weekly
Beyoncé – fotó: us weekly

 

Nézd csak, Beyoncét! Az MTV VAM átadóra történő nagy sietségben úgy látszik, hogy otthon felejtette a bugyiját és anélkül lépett a vörös szőnyegre, amúgy meseszép estélyi ruhájában.

Kendall jenner - otó: us weekly
Kendall jenner – otó: us weekly

 

Úgy látszik, az MTV VAM átadását nem tisztelik meg a sztárok azzal, hogy teljes legyen a toalettjük – az amúgy kedves és szolíd Kendell Jenner alul nyitott-nyakig zárt ruhában érkezett a vörös szőnyegre – szintén alsónemű nélkül.

 

Serena Williams - fotó: us weekly
Serena Williams – fotó: us weekly

 

Nem akármilyen bátorság kell Serena Williamstől, hogy egy ilyen termetes feneket hagyjon kilátszani a ruhából.. De Serena nem a visszafogottságáról, vagy a félénkségéről híres amúgy sem. Meseszép ruhájában  igen dekoratív jelenség a Vanity Fair rendezvényén.

 

Paris Hilton - fotó: hollywoodgossip
Paris Hilton – fotó: hollywoodgossip

 

Paris Hilton sem az a celeb, akit az eszéért szeretünk .. Miután az egész internet tele van a nemi szerveiről készült fotókkal és filmjeivel, folytatta diadalittas pucér felvonulását, és most már a vörös szőnyeg sem fogta vissza magát. Pink – amúgy mutatós – estélyi ruháját a félreértések elkerülése végett fel is emeli, nehogy elmaradjon a villantás ..

Jennifer Lopez - fotó: hollywoodgossip
Jennifer Lopez – fotó: hollywoodgossip

 

Jennifer Lopez ízlésesen adja elő ezt a műfajt – mármint hogy nem visel alsóneműt, nem úgy, mint előző szereplőnk. Jennifertől ez sem visszataszító – sőt kifejezetten jól áll neki.

Lady Gaga - fotó: hollywoodgossip
Lady Gaga – fotó: hollywoodgossip

Nem is ő lenne, ha nem mutatkozna bugyi nélkül Lady Gaga. Alsónemű helyett helyes kis tetkókat visel kissé tömzsi combján.

 

Maggie Q - fotó: hollywoodgossip
Maggie Q – fotó: hollywoodgossip

 

Maggie Q a “The Divergent” bemutatójára érkezett ebben az oldalán néhány csíknyi, ruhának alig nevezhető kis feketében. A kolléganőket ezzel igyekezett lefőzni, ami a megjelenést illeti.

 

 

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

 

Gwyneth Paltrow nem tagadta meg önmagát – kifinomult ízléssel ugyan, de azért csatlakozott ő is a bugyi nélküli sztárokhoz, akik a vörös szőnyegre mernek állni így is. (forrás: yahoo, gossiphollywood)

Hozzászólások