A sztárok kedvence: zsírégető és narancsbőr-pusztító ital

Készítsd el és érd el az álomalakot!

2015/02/02

Szeretnél lefaragni néhány kilót, szeretnéd ha feszesebb, karcsúbb lenne a combod? Íme a sztárok kedvenc itala, az a könnyen kivitelezhető turmix, amely hozzájárul ahhoz, hogy karcsúbb legyen.

Nap, mint nap hihetetlen mennyiségű savas melléktermékkel – húsok, tejek, szénhidrátok által – kell szervezetünknek megküzdenie. Egy része a kiválasztó szerveken keresztül megszabadul, a felesleget pedig lepakolja a kötőszöveti állományban és különböző szervekben.  A női szervezet a havi vérzés folyamán természetes úton válassza ki a felgyülemlő savakat. A köztes időben a vérben, a nyirokban, a szövetfolyadékban és a méhlepényben raktározza el ezeket a savakat.  Ha megtelnek ezek a tárolók, a savas mérgek semlegesítéséhez ásványi anyagokra van szüksége. Ha a táplálékaink nem tartalmazzák ezeket a tápanyagokat, akkor a szervezettől (pl. csontokból) kell kivonnia. Ezek a semlegesített méreganyagok elraktározódnak a csípőn, combon, felkaron, ez maga a narancsbőr, vagy cellulitisz.

Young woman drinking orange juice.

Nagyban hozzájárul a cellulitisz kialakulásához az, hogy kevés folyadékot fogyasztunk – vagy nem megfelelőt – és alacsony a vízfogyasztás.

Annak érdekében, hogy minél kevesebb legyen a narancsbőr és ráadásul fogyjunk is, rendkívül fontos – mint ahogy az imént említettük – az elegendő folyadékfogyasztás. Ezt tudják a sztárok is, akiknek különösképpen fontos, hogy mindig szuperszexi formát villantsanak, de valószínűleg neked sem mellékes a megjelenésed.

A sztárok kimondottan imádnak egy csodaturmixot, amely – ha az összetevőit nézzük -, hamar kiderül, annyira nem is csoda, hiszen bárki elkészítheti otthon.

Íme a finom és karcsúsító ital receptje:

  • 1 nagy grapefruit
  • 2 narancs
  • 1/4 citrom
  • gyömbér (egy közepes méretű darab)

Minden hozzávalót tisztítsunk meg és turmixoljuk össze, majd tegyük a hűtőbe. Mindennap éhgyomorra fogyasszuk, rögtön ébredés után és minden étkezés előtt igyunk 1-2 dl-t a turmixból.

Fresh fruit on isolated background

Hozzászólások