Dögös sztárok bombaformában a strandon – fotókkal!

Két gyerek után is szexisek a hírességek

2015/01/21

A sztárokat nem kell félteni, bátran megmutatják dögös testüket a strandon, még akkor is, ha már nem húsz évesek, vagy akár több gyermekük van. Miért is ne tennék? 

Persze nemcsak ők mutathatják meg formás idomaikat, hanem minden nő, legyen akár 30 vagy 50 éves. Az általunk  bemutatott hírességek egy része természetesen irigylésre méltó bombázó még két gyerek után is, de többségük olyan, mint egy átlagos nő, aki kicsit jobban odafigyel az alakjára.

Bikini-clad Jennifer Lopez, boyfriend Casper Smart and her kids Max and Emme enjoy a sunny day on the beach in Rio

Éppen ezért ezek a fotók inspirálhatnak minket arra, hogy nem érdemes elhanyagolni a testünket szülés után sem, de arra is, hogy nem kell sanyargatnunk sem szervezetünket, hiszen teltebben is nagyon formásak, sőt izgatóak lehetünk.

Hiszen a gömbölyded fenék, mell vagy akár comb sokszor igencsak kívánatos a férfiak számára, sőt nem egy férfi nyilatkozott már arról, hogy vékony felesége terhesség alatt és szülés után picit kigömbölyödött, ezáltal sokkal vonzóbb lett számára.

Pont ezért örülünk is annak, hogy nem csupán a vékony, modellalkatú nők vállalják már fel büszkén testüket, hanem az olyan, teltebb sztárok is, mint Jennifer Lopez vagy éppen Gwyneth Paltrow.

1395168945_reese-witherspoon-350      gwyneth-paltrow-600x800

Ha Te is szeretnél csinosabb és formásabb lenni, próbálj egy léböjtkúrát, de persze a mozgást sem szabad hanyagolni, hiszen egy vékony test még önmagában nem vonzó, viszont a fitt test csak edzéssel érhető el.

Ezeket ne felejtsd el, mert önmagában, ha semmit sem teszel érte, nem éred el a hőn áhított formát. Azt se felejtsd el, hogy egy gyors diéta többet árthat, mint használhat.

Megan+Fox+Megan+Fox+Brian+Austin+Green+Beach+MTWpnWBr3LBl

msg-124931371627-3

Hozzászólások