A sztárok legjobb Twitter képei

Legintimebb pillanataikba leshetünk be

2014/06/30

A sztárok magánéletébe már nemcsak az újságokon keresztül pillanthatunk be, egyre többen maguktól is posztolnak képeket Facebook oldalukra vagy éppen a Twitterre. Mi most ezekből a képekből szemezgetünk Nektek!

selena-gomez

1. Selena Gomez
Bikiniben fotózta magát Justin Bieber barátnője és a fénykép alá a ‘Soy valiente’, azaz ‘Bátor vagyok’ feliratot írta ki. Csak találgathatunk, hogy ezt mire értette.

jessica-simpson
2. Jessica Simpson
Twitter bejegyzésében megmutatta szuper szexi alakját, a kép aláirásából arra következtetünk, hogy egyik legjobb barátnőjével van lefotózva a képen, kis fekete ruhában.

reese-witherspoon
3. Reese Witherspoon
Az Oscar díjas színésznő játékszenvedélyének hódol, a kép alá a ‘Szerencsésnek érzem magam’ feliratot írta oda. Reese éppen filmezés közben lazított egy kicsit és osztotta meg rajongóival a képet.

khloe-kardashian-fat-joe-jennifer-lopez
4. Khloe Kardashian, Fat Joe és Jennifer Lopez
Egy koncertből jelentkeztek be a sztárok, amint együtt lógtak a backstage-ben. Khloe dicsekedett el sztár barátaival a Twitter oldalán.

gisele-bundchen
5. Gisele Bündchen
A modell egy szexi fotózás képét osztotta meg rajongóival. A 33 éves sztár képeihez semmilyen szűrőt nem használt, de a kép alapján nem is kellett neki.

paris-hilton
6. Paris Hilton
A hotellánc örökösnője az utóbbi időben mintha eltűnt volna a szemünk elől. Most azonban posztolt magáról egy képet, amin láthatóan nagyon jól érzi magát.

alec-baldwin-hilaria-baldwin
7. Alec Baldwin és Hilaria Baldwin
Mindketten a jóga szerelmesei, ezért két kutyájukkal és babájukkal, Carmennel a tengerparton fotózkodtak és ezt a képet azonnal posztolták is Twitter oldalukra.

Hozzászólások