Sztárok titkos tetoválásai

Róluk talán nem is tudtuk, hogy pisztoly alá feküdtek

2014/05/20

A tengerentúl sokkal nagyobb kultúrája van a tetoválásoknak, mint Magyarországon. A sztárok sem kivételek, sok tetovált hírességgel találkozhatunk a pletykalapok oldalain. Arra már talán nem is kapjuk fel a fejünket, hogy Pinknek, Rihannanak, vagy Angelina Jolienak tetoválások tarkítják a testét. De vannak olyan sztárok, akikről kevesebben tudják, hogy tetováló pisztoly alá feküdtek.

Christina Aguilera: az énekesnő a legtöbb képen úgy szerepel, mintha makulátlanul érintetlen volna a bőre, pedig három tetoválással is büszkélkedhet. Van egy kis virág a bal csuklóján, emellett egy felirat a nyakát, egy másik pedig a derekát díszíti.

m3gXEgNMM1flJamie Fox: nagyon cseles helyre tetováltatott a színész, neki ugyanis a tarkóján van az örök dísz, amit persze bármikor el tud rejteni, ha megnöveszti a haját.

lzcCQdkOqYzlHilary Duff: amikor a színésznő feje fölött összecsaptak a hullámok, az édesanyja azt tanácsolta neki, hogy csak hagyja a dolgokat, hogy megtörténjenek. Hilary emlékeztetőül ezt a mondatot tetováltatta magára, hogy az édesanyja bölcsessége mindig vele legyen.

T_61yi79zhwlCharlize Theron: az Oscar-díjas színésznő bokáját egy aprócska hal díszíti.

Ju1k6BRE5fjlHeidi Klum: 2008-ban varratta magára ezt a tetoválást a modell, hogy megünnepelje négyéves évfordulójukat a férjével. De miután Heidi és Seal 2012-ben elváltak, a sztár elkezdte lézeres eljárással leszedetni a tetoválást a karjáról.1r3q5bs5

Hozzászólások