Szulák Andrea 100 éves koráig fizethet?

90 millióra duzzadt hitel keseríti meg a napjait

2015/02/02

Szulák Andrea is hitelcsapda áldozata lett, az évekkel ezelőtt felvett 25 milliós összeg 90 millióra duzzadt. Közel 100 éves koráig kellene fizetnie…

Tulajdonképpen 97 éves koromig fizethetem a svájcifrank-hitelemet” – mondta Szulák Andrea korábban a TV2 egyik műsorban.

Szulák Andrea több, mint tíz éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, ami akkor 25 millió forint volt, és később – de még a 2008-as gazdasági válság előtt – újabb kölcsönt kapott, így összesen 38 millió forintos hitelt kellett törlesztenie.

Ének iskolája
Szulák Andrea Az ének iskolájában (fotók: TV2)

A válság azonban őt sem kímélte, így mostani árfolyamon számítva ez 82 milliót jelent, az árfolyamrögzítés miatt azonban ez „mindössze” 70 millió forintra módosult. A Bikk információi szerint ugyan Szulák Andrea és párja azóta elköltözött a budai ingatlanból, és szerettek volna megválni a 240 négyzetméteres háztól, de nem sikerült eladni.  

Andreáék nagyon szerettek ebben a házban élni, hiszen számos kedves emlék köti ide őket. A gyermekük, Rozina is ide érkezett. Érdekes módon, amikor még ketten éltek benne, kicsinek találták az egyébként hatalmas házat, de miután megszületett a kislányuk, túl nagy lett számukra” – mesélte a napilapnak a párhoz közel álló ismerős korábban.

 

Hozzászólások