Szulák Andreának nyugtatóra van szüksége

Bármikor jöhet a pánikroham

2015/10/16

Szulák Andrea nagyon nehéz időszakon megy keresztül, és bizony az sem segít a színésznőnek, hogy régebben többször volt pánikrohama, amire nyugtatót is szed.

Nem csoda, hogy a környezetében élők nagyon aggódnak Szulák Andrea miatt, hiszen a mindig vidámnak és erősnek tűnő színésznő élete magánéleti válságba került: kilenc év után szakított párjával, kislánya édesapjával. Ráadásul korábban voltak már olyan egészségügyi problémái, amik bármikor újra megjelenhetnek nála.

„Közvetlenül a nyaralás előtti nap, amikor gyakorlatilag már csak be kellett ülni a kocsiba, és elindulni, rosszul lett otthon, a kertben. Rám tört a remegés, a halálfélelem, kivert a hideg veríték és egy kontrollálhatatlan sírógörcs tört rám. Amikor igazából úgy érzed, hogy nem akarsz sírni, csak spriccelnek a könnyeid. Nagyon megijedtem, és szóltam a páromnak, hogy vigye be a gyereket a házba, nehogy észrevegye, hogy valami baj van. Nagyon megijedtem, mert nem szoktam nagy hisztit csinálni a fizikai tüneteimből – idézte Szulák Andrea szavait a Best, aki a Ridikül című műsorban beszélt a pánikbetegségéről.

szulak

Sajnos nem ez volt az egyetlen alkalom, mikor hatalmába kerítette a roham, ami a magánéleti válság miatt akár rosszabb is lehet.

„Az úton nem volt semmi baj, aztán megérkeztünk, és a második vagy harmadik napon felébredtem hajnalban. Azóta tudom, milyen az, amikor hajnali háromkor felébredsz, és nem tudsz visszaaludni. Már olvastam, sétáltam, levegőztem, de nagyon rosszul éreztem magam. Eszembe jutott, hogy ez valaminek a jele. A körzeti orvosom felírt egy nagyon enyhe nyugtatót, hogy ha ismét jelentkeznek a tünetek, gyorsan állítsam meg a folyamatot” – vallotta be Szulák Andrea.

Olvass még Szulák Andreáról!

Hozzászólások