Szülésillat, mint afrodiziákum

Aki ettől beindul, az tuti nem százas...

2016/04/13

A legnagyobb röhej, hogy ezt a baromságot már itthon is meg lehet vásárolni, pontom három gurigáért. Golyó a szülésillat jótékony hatásairól mesél…!

Mi most készülünk a szülésre, pár hét múlva jön a baba, de eszembe nem jutna arra gondolni, hogy ezt az illatot befújva ráugorjak szülés közben a drágámra. Jó, velem nem ba…nak ki, megrendeltem azért.

stadelmann-noisegolaj

Vajon ezt miből nyerték ki? Talán párosodó méhecskéket csapoltak le? Esetleg brit tudósok több száz éves kutatómunkájának és melójának az eredménye? Mindenesetre érdekes a párhuzam a szülés és a szerelmes együttlétek között. Elképzelem, ahogy a német agglegény Hans Régenkurt befújja magát az afrodiziákummal, és a zöld hózentrógeres nacijában felmászik a létrán Brünhildához, akinek halk nyögdécselései odacsábították az ablak alá… Szóval Hans felmászik, de Brünhilda (aki nehezen viseli a terhességet, na meg amúgy sem Régenkúrt az apa) úgy fejbe csapja egy péklapáttal, hogy Hans feje előbb ér földre, mint a lába.

Most, hogy ezt így levezettem, rá is kellett jönnöm, hogy ezek szerint egy forintot sem ér. Viszont megvárom a postást, és utána azért még jelentkezem a részletekkel.

 

Hozzászólások