Születésed pillanatában eldőlt, hogy mi leszel?

Csillagaidban a jövőd

2015/01/26

Sokat töprengünk a jövőn, pedig az életünk egy része már a születésünk pillanatában meg van írva. Ez nyilván összetett dolog, és személyre szabott, de nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy a szabad akarat mindig meghatározó, így a döntés a mi kezünkben van!

A következő jellemzők és foglalkozások a pontos születési naphoz köthetőek. Az év és a hónap ebben az esetben nem befolyásoló tényező, így nyilvánvalóan csak hozzávetőleges eredményt lehet meghatározni, és jó, ha megpróbáljuk kicsit tágabban értelmezni az opciókat.

Important date

1., 10., 19., 28.

Az ezeken a napokon született emberek kiváló vezetők, ugyanis energiából, önbizalomból és akaraterőből nincs náluk hiány. A hozzájuk illő foglalkozás pedig valamilyen alkotó vagy végrehajtó tevékenységgel kapcsolatos.

2., 20., 29.

Ha ez a három nap bármelyikén születtél, biztos, hogy barátságos, kedves, tapintatos, intuitív, békeszerető és diplomatikus vagy. Ahol leginkább megállnád a helyed az a szociális vagy hivatali munka, emellett pedig diplomataként, politikusként, titkárként, jósként és mediátorként is brillíroznál.

3., 12., 21., 30.

Rendkívüli a kapcsolatteremtő képességük, vonzóak, fantáziadúsak, nyitottak és nagyon jó beszélgető partnerek. Általában tanárként, előadóművészként, vagy ügynökként lehet őket elképzelni, de mindenképpen olyan területen, ahol a beszédkészség elengedhetetlen.

4., 13., 31.

Szeretik a kihívásokat, jól bírják a strapát és remekül szervezik az életüket. Vállalkozóként, építészként, gépíróként, katonaként, vagy akár állami tisztviselőként is kiteljesedhetnek.

5., 14., 23.

Színes egyéniségük és sokoldalú személyiségüket csak a kapcsolatteremtő képességük übereli. A bankár, eladó, elemző, újságszerkesztő, sportedző és a tőzsdei szakma is közel áll hozzájuk.

6., 15., 24.

Emberszeretetükről, melegszívükről, esztétikai érzékükről és pozitív gondolkodásukról híresek. A képzőművészetben és a nyilvánosság előtti sikerekben teljesednek ki, de akár egy szépségszalon vagy étterem vezetőjeként is megállják a helyüket.

iStock_000004911759_Small

7., 16., 25.

Befelé forduló énjük az érzékenységüket, és intuícióikat rejti. Mivel önmagukban is jól teljesítenek, tudósként, papként, orvosként vagy kutatóként lehet őket elképzelni.

8., 17., 26.

Vezetőnek és üzletembernek születtek, amit egy kis kreativitással is megspékelnek. Közülük remek bankárok, jogászok, vállalkozók, mérnökök és politikusok lehetnek.

9., 18., 27.

A maximalizmusuk, igazságszeretetük és nagylelkűségük miatt remek művészek, eladók vagy tanárok lehetnek. Emellett a vallásos tevékenységek sem állnak távol tőlük.

11.

Nagyra törő vágyaik és céljaik vannak, amik eléréséért bármire képesek, viszont ha nem sikerül, akár idegrendszeri problémák is jelentkezhetnek náluk. Művészként, filozófusként, de akár a reklám vagy filmes szakma területén is jól működnek.

22.

Képességeiket gyakran elrejtik mások elől, és gyakran váltakozik náluk a fent és a lent állapot. Jogászként, szakértőként, mérnökként, költőként vagy prédikátorként ezeket a jellemzőket úgymond megengedhetik maguknak ezek az emberek.

forrás: mindenegybenblog.hu

Hozzászólások