Szuper dolgot tesz az állatokért a magyar énekes

Hamarosan újabb jótékonysági akcióba kezd a frontember!

2018/03/27

Lobó-Szalóky Lázár leginkább a zenekarával elért sikereiről és zenei karrierjéről híres, azt azonban kevesen tudják, hogy az állatokért is sokat tesz!

Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers zenekar frontembereként és az elmúlt ősz óta szóló előadóként is állandó szereplője lett a hazai médiának. Sokan azonban nem tudják, hogy a pop-rocker nevéhez több jótékonysági akció. 2011-ben Ő álmodta meg és valósította meg az azóta töretlen sikert arató méhnyakrák -, drog – és alkohol prevenciós programot, a Suliturnét, szervezett segélykoncertet a hátrányos helyzetű gyermekek számára, most pedig újabb nagy dobásra készül! 
Lázár és a Dirty Slippers zenekar tagjai a békéscsabai, Csabai Állatvédők munkáját szeretnék segíteni, ami cseppet sem meglepő, hiszen a frontember is két kiskutyát fogadott örökbe az elmúlt években.
“Az elmúlt időszakban rengeteget szerepelünk a médiában, jobban az emberek látóterébe kerültünk. Szeretném az ismertségünket arra fordítani, hogy segíteni tudjunk, ezért úgy döntöttem a Csabai Állatvédőkkel felveszem a kapcsolatot. Ők elmondták, hogy a http://csabaiallatvedok.hu/segitseg/adomany oldalon van lehetőség online adakozni, valamint örökbe fogadni a kisállatokat. Erre szeretném is megkérni a barátainkat, rajongóinkat, hiszen minden segítség nagyon sokat jelent.  A közeljövőben mi is ellátogatunk a menhelyre sok-sok adománnyal, bízom benne ezzel sikerül a kedves ott dolgozóknak, valamint a cicáknak és a kutyusoknak is örömet okoznunk.”
Unknown-1
 
Lobó-Szalóky Lázár Angliában is megjelenő “The Only Thing” videoklipje az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=1kxmRqt-iTI
A Dirty Slippers idei lemezbemutató turnéja április 20-án indul Szegeden, a Nyugi Kertben! 
Hozzászólások