Szuper fesztivál a Velencei-tó partján

Indítsd a nyarat az első hazai zenei fesztivállal!

2017/06/07

A gyönyörű Velencei-tó partján újra megrendezik az egyik legszuperebb hazai zenei fesztivált, melyen rengeteg magyar és külföldi fellépő fog szórakoztatni! 

Június 23.-25. között a Velencei-tó partján, exkluzív zöldövezetben, varázslatos tóparti környezetben vár A Mi Velencénk fesztivál! A nyár első fesztiválja, ami igazán a “Miénk”. 2017-ben követve az elmúlt évek kiemelkedő koncertjeit és fellépőit, az idén is magasra teszik a mércét! Az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál fellépői között kiemelkedő szerepet kap a RAPÜLŐK együttes nagy visszatérése, hiszen a februári végi 2 teltházas ARÉNA koncert után a Mi Velencénk Fesztivál ad elsőként szabadtéri nagy koncert helyszínt a GIGA Show-nak! A június 23-i nagykoncerten mindenki megcsodálhatja ismételten a show összes elemét, a gigantikus látványt és a feledhetetlen technikai és egyedi színpadi megjelenést! 

Ezen a napon fellép még ZOLTÁN ERIKA, KORDA GYÖRGY és BALÁZS KLÁRI, a DELTA együttes, NÁKSI ATTILA és Dj DOMINIQUE valamint a party helyszíneken hajnalig tartó fesztivál hangulat vár Mindenkit! Június 24-én délután 16órától folytatódik a hajnalig tartó zsongás, nem kisebb előadókkal, mint a méltán világhírű német dj és producer az ATB, aki 2017-ben csak a Mi Velencénk Fesztiválon lép fel exkluzív szettjével Magyarországon! A délutánt 18 órától MAJKA és CURTIS szenzációs koncertje indítja , majd TNT és az éjszaka folyamán nagyon sok sztárvendéggel vár Mindenkit a Mi Velencénk Fesztivál!

mi velencenk

A cél, hogy A Mi Velencénk Fesztivál a megfelelő helyet és értéket foglalja el Magyarország turisztikai és kulturális életében.

A Facebook eseményt itt, a honlapot és a jegyinfot pedig itt találjátok! 

(képek: google)

Hozzászólások