Szuper helyek: Itt szurkolhatsz Budapesten a vb ideje alatt

Ne ragadj a 4 fal között a meccsek miatt!

2018/06/28

A világbajnokság alatt számos szabadtéri helyen követheted figyelemmel az eseményeket, így még jobb hangulatban telhet a szurkolás. 

Szó szerint az egész világ foci lázban ég, a csapból is a meccsek és a vb eredmények folynak. Azonban az, hogy tévéhez vagytok kötve, nem jelenti azt, hogy a négy fal között kell ülni! Nos, a szurkolásnak a nyár is kedvez, számtalan helyet találhatsz Budapesten, ahova kiülhetsz a barátoddal, barátnőddel, haverjaiddal megnézni egy-egy meccset. Ezeket a helyeket mutatjuk most meg nektek! 

Terasz Budapest
A Március 15. téri teraszon minden megvan ahhoz, hogy felhőtlenül élvezd a meccseket. Óriás kivetítő, barbecue vacsora, sőt, házi fagyi vár rád, és természetesen sok-sok ember, akiket ugyanaz érdekli, ami téged. 

terasz

A Grund
A 8. kerületi Grund az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budapesti szórakozóhelye. A Corvin negyed rohamos fejlődésének részeként a sétányon hostelek várják a külföldieket, akik egészen biztosan a Grundon szurkolnak majd országuk csapatának. Csatlakozz hozzájuk! 

grund

Kobuci kert
Ha nyár, akkor Kobuci. Az óbudai szórakozóhely nem csupán jobbnál jobb koncerteknek ad otthont tavasztól őszig, de a focirajongókat is tárt karokkal várja. Ha megéhezel, és akkor is ha nem, kóstold meg a hely nevét is adó ételkülönlegességet, a füstölt kolbászos, uborkás-paradicsomos, szendvicset, a kolbászos bucit, azaz a kobucit, és tuti visszajátó vendég leszel itt. 

kobuci

WestEnd tetőterasz
Ha nincs időd és kedved sokat gondolkodni, hol szurkolj, adja magát, hogy menj a WestEnd tetőteraszra. A  nézőtéren 1500-an is elférnek, és egy hétszer négy méteres kivetítő vár rád.

westend

Anker’t
A romkocsmák szerelmeseinek jó választás lehet az Anker’t, ahol meccsnézés közben szuperfinom vegán pizzát is ehetsz, ha éppen ahhoz szottyan kedved. Itt hatalmas kültéri kivetítőn és HD TV-ken nézheted a meccseket, és szívesen látják négylábú barátodat is. 

ankert

Corinthia Hotel Budapest
Ha hiszed, ha nem, idén a belvárosi Corinthia Hotel Budapest Sky Lounge tetőteraszán, hat emelettel a város felett is meccsezhetsz. 

corinthia

Valyo Kikötő
A Valyo Kikötőben egyszerre élvezheted a város romantikáját, a Duna közelségét és a foci vb-t. A közvetítés mellé hűsítőket kínálnak, amiket a környezetvédelem jegyében, szívószál nélkül és repohárban kapsz kézhez. 

valyo

Foci Mozi Szabadság tér
A belváros közepén, a megszokott helyen ezúttal is lehet az óriáskivetítők előtt piknikezni a vb ideje alatt. A helyszín a meccseken kívüli időben is a fociról szól, lesz csocsó, lábteniszpálya, nyereményjátékok és családi programok.

foci mozi

MOM Beach
Ha medencéből néznéd a meccseket, akkor a MOM Beachen még ezt is megteheted. Kell ennél több?

mom beach

forrás

Hozzászólások