Szuper műsorok indulnak a TV2-n

Izgalmas hétköznap esték állnak előttünk

2017/09/01

Az ősz a tévés szakmában egyenlő az új műsorok indulásával. A TV2 most igazán odatette magát, szuper, izgalmas műsorokkal várja a nézőket!

A TV2 az őszi induló műsoraival idén igazán kitett magáért, bőven vam mit nézni esténként. Mutatjuk milyen műsorok fogják színesíteni a szürke hétköznapokat! 

Séfek séfe
A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort. Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat. A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.(forrás)

Áll az alku
Az Áll az alku műsorvezetője, Gundel Takács Gábor megállapodott TV2 kereskedelmi TV-csatornával, hogy a műsor több éves szünet után 2017 őszén újraindul. Az adott játékosnak 21 táskát kell kinyitnia, miközben az “igazgató úr” folyamatos ajánlatokat tesz, melyet a versenyző vagy elfogad, vagy nem. A maximálisan megnyerhető összeg 100 millió forint. Az egyik legizgalmasabb játék, ami valaha volt a képernyőkön!

Drágám, add az életed! 
A műsorban a hölgyek veszik át az irányítást és a különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Van olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között. Ábel Anita igyekszik egyre nagyobb licitre rábírni a hölgyeket, akik a verseny hevében és az egymillió forint reményében már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítják életük párjait. (forrás)

Hozzászólások