Szuper pakolás ráncok és pattanások ellen is

Pénztárcakímélő és könnyen elkészíthető

2014/12/17

Akár a kényeztetés miatt, akár a bőrproblémákra jól jöhet egy arcpakolás. Most bemutatunk egy olyan költséghatékony maszkot, amellyel a ráncok és a pattanások ellen is felvehetjük a küzdelmet.


Pattanások ellen 

Az aknés bőr nagyon érzékeny, ezért a durva bőrradírok nem tesznek jót neki, ugyanakkor szükséges az elhalt hámsejtek eltávolítása. Ha az élesztőt kevés tejjel összekevered, majd felkened a bőrödre, hagyod megszáradni, már kész is a bőrradír – enyhén nedves ujjakkal finoman masszírozva távolítsd el!

Ha érzékenyebb a bőröd, vagy a hideg időben könnyen kiszárad, adj ehhez a krémhez mézet, vagy bármilyen hidegen sajtolt növényi olajat.

iStock_000052003228_Small (1)

Belülről: Az élesztő fogyasztása is jótékonyan hat a szépségre, azonban csak akkor, ha nyersen fogyasztjuk, tehát hiába eszel kelesztett tésztát, az nem segít! Üres gyomorra fogyaszd, reggel vagy este, hetente egy negyed kockányit. 

Ráncok ellen 

Az élesztőben található B-vitaminok erősítik a bőrt. Egy élesztős pakolással eltüntetheted a vékony ráncokat. verj fel egy tojás fehérjét, majd keverd össze tejszínnel és élesztővel. Megtisztított, radírozott arcon használd, 15 perc után mosd le.

 

Beautiful young woman with clay facial mask

Hozzászólások