Szuper programokkal vár a természet!

Családi Zöld Nap a Feneketlen-tónál

2015/06/02

Szuper családi zöld-program várja a kicsiket és nagyokat június 6-án, szombaton a Feneketlen-tó körüli hatalmas parkban.

A Danubius Hotels és partnereinek szervezésében megrendezett Családi Zöld Nap évről-évre játékos és szórakoztató köntösben igyekszik a gyerekeknek megmutatni, mennyire fontos a környezetvédelem. A kicsik garantáltan élvezni fogják az izgalmas programokat, melyek során megismerkedhetnek a zöld-gondolkodás alapjaival.

Az évek óta nagy sikerrel működő aktivitások, mint a környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett idén még több izgalmas program várja a családokat. A Budai Parkszínpadon fellép a Talamba együttes 50 perc a föld körül című produkciójával, sőt, egy elektromos kisvonat is várja a gyerkőcöket.

Amíg a gyerekek a játékos programokat élvezik, addig a szülők sem unatkoznak: a szűrőkamionnak köszönhetően ingyenes méréseken vehetnek részt, és egész nap várják őket a  gyógyvízkóstolók, masszázsok és a meditációs csendsátor.

Hozzászólások