Szuperhős újszülöttek küzdenek az életükért

A kis hősök is jelmezbe bújtak halloween alkalmából

2016/11/03

A héten tuti nem fogsz édesebbet látni, mint a szuperhős jelmezbe bújtatott újszülötteket. Vigyázat, újabb cukiságfaktor veszély leselkedik ránk!

Önmagában a téma és a szuperhős jelmezek célja már nem annyira vidám, mint azt elsőre gondolnánk. Ettől függetlenül kedves gesztus és nagyon cuki. Míg az emberek boldogan készültek a halloweenra és válogatták a jelmezeiket, addig Kansas City kórházának koraszülött osztályán sem voltak restek az ápolónők. Úgy döntöttek szuperhősnek öltöztetik a kis túlélőket, akik az életben maradásért küzdenek.

A kis ruhácskákat kézzel, finom anyagból varrták majd megkérték a szzülőket válasszanak közülük, melyik illik legjobban a kisbabákhoz. Ezután az anyukáknak és apukáknak is lehetőségük volt magukra ölteni a jelmezek felnőtt változatát és közös fotót készíteni a csecsemőkkel. A maskarákat azért készítették, hogy tisztelegjenek az életükért harcoló koraszülöttek és elkeseredett szüleik előtt. Emlékként a szuperbabák mellé egy halloweeni könyvet és egy kézzel fonott tök alakú csokigyűjtő kosarat is kaptak.

Hozzászólások