Szuperszexi focistafeleségek

Érdemes vetni rájuk egy pillantást

2019/05/20

A focistafeleségek élete több okból kifolyólag sem lehet egyszerű, de legalább gyönyörűek és ezt mi most meg is mutatjuk mennyire dögösek!

A focistákat rengetegen irigylik: töménytelen mennyiségű pénzük van, luxus kocsikkal járnak, álomszép villákban laknak, ünnepelt világsztárok, sikeresek, a legjobb cuccokban járnak. Mindemellett pedig ultra dögös hölgyeket csábítottak el, akik mára már focistafeleségek.

Szeretjük a focit, izgalmasak a meccsek, azonban mi nem az eredményeket írnánk meg, hanem inkább megmutatjuk néhány focista szexi feleségét, akiknek néha nehezebb az életük, mint azt képzelni tudnánk. Emiatt szenteljünk nekik is egy kis figyelmet, meg  amiatt is, mert gyönyörűek.

Luis Suárez és Sofia Balbi. Az agrentín focista és felesége már 9 éve házasok és két gyerekük is született.

♥️♥️ @luissuarez9

Sofi (@sofibalbi) által megosztott bejegyzés,

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez. A portugál klasszisnak és modell barátnőjének novemberben megszületett első közös gyereke. Ha éppen nem gyereket nevel, akkor modellkedik. georgina rodriguez boyfriend cristiano ronaldo ans son sport-preview-georgina-rodriguez


Isco és Sara Sálamo. A spanyol válogatott focistája egy Kanári-szigeteki színésznővel van együtt.  

🐙 Sara Sálamo (@sarasalamo) által megosztott bejegyzés,

Neymar Jr. és Bruna Marquezine. A brazil klasszis színész barátnője ugyanis nemrég levetkőzött egy brazil tévésorozatban. sport-preview-neymar-bruna1

 

Lionel Messi és Antonella Roccuzzo. Az argentín csatár és felesége közösen nevelik három gyereküket, Thiagot, Mateot és Cirot.    

Honeymoon❤️

AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) által megosztott bejegyzés,

forrás

Hozzászólások