Szupertrendi éttermek a legnagyobb divattervezőktől

Divatimádóknak kötelező! Fotókkal!

2015/01/14

Talán nem is gondoltad eddig, hogy milyen szupertrendi étterem léteznek világszerte, amelyeket – természetesen – a sztárok is nagyon szeretnek. Nézd meg a legmenőbbeket! Ezek az éttermek nemcsak azért különlegesek, mert eszméletlenül jól néznek ki, hanem mert nemzetközi dizájnerek nevéhez fűződnek.

hbz-designer-restaurants-Bulgari
Armani restaurant

Így nem véletlen, hogy a berendezés – minden szék, asztal, textilek és lámpák – is a divattervezők nevéhez kötődik. Manapság a befutott dizájnerek már nem csupán ruhákat terveznek, hanem lakosztályokat, éttermeket. Versace, Cavalli, Armani, Chanel már nem áll meg csupán a divat és szépség oltárán, egyre több és több helyen hagyják ott kéznyomukat.

lounge
Chanel restaurant

Nézzétek meg éttermeiket, amelyek nem mellékesen a nevüket viselik. No de ezek az éttermek azon túl, hogy fantasztikus séfekkel dolgoznak együtt, akik ínycsiklandó gasztro-különlegességekkel képráztatják el a vendégeket – amelyek persze horribilis áron kaphatóak -, a celebek és az ünnepelt modellek is előszeretettel koktélozgtanak ezek a helyeken.

646a43460295079589ea13e7bf9880ce
Cavalli restaurant

Rihanna, Jennifer Lopez, Miranda Kerr, de kedvenc magyar modelljeink is szívesen fogyasztanak el Tokióban a Chanel étteremben egy könnyű salátát vagy szuflét. Kate Hudson és kebelbarátnője, Stella McCartney divattervező például előszeretettel ebédel együtt a nagyon hangulatos, harmonikus Armani étteremben.

Hozzászólások