Taktikai csókolózás az Éden Hotelben

˝Megnyerjük a húszmilliót!˝

2015/05/05

Az már biztos, hogy nem marad sokáig magányos az Éden Hotel új lakója, Orsi, akit már az első este megrohamozott Loki és Gábor, és próbált a lánynál jó pontokat szerezni. A versenyt Gábor nyerte, aki bármennyire volt ittas, pár csókot így is ellopott lefekvés előtt, ami Orsi szerint csak taktikai volt, mert kell neki egy szövetséges, aki bent tartja.

Már nem tudni, ki számít stabil párnak az Éden Hotelben, ez abból is kiderült, hogy mikor az új lakó, Orsi megérkezett, egyből rávettette magát Loki és Gábor is, holott mindkettejüknek van párjuk (Barbara és Tina). Mindketten próbáltak a bizalmába férkőzni, ez a jelek szerint Gábornak jobban sikerült, bár nem biztos, hogy ő másnap erre emlékezni fog…

gabororsitaktikaicsok

Az este végén ugyanis azt mondta a lánynak erősen alkoholos állapotban, hogy szeretné, ha egy pár lennének, és megnyernék a húszmilliót. Orsi erre úgy reagált, hogy többször is megcsókolta a srácot, megpecsételve ezzel a szövetségüket. Később elárulta, hogy ez csak taktikai lépés volt a részéről, de nem bánta meg, hiszen szüksége van egy párra, aki bent tartja.

Forrás: TV2

Hozzászólások