Támadják Ördög Nórát

Ismét céltáblává vált a Rising Star műsorvezetője

2014/11/14

Rendkívül kiszolgáltatott helyzetben vannak a sztárok – így van ez Ördög Nóra esetében is. Alig telik el úgy egy hét, hogy ne támadnák valamivel a TV2 műsorvezetőjét. Most ismét szembe kellett néznie kritikusaival.

Öltözéke miatt érte negatív kritika a Rising Star műsorvezetőjét, és stylistját, akit azzal vádoltak, hogy biztosan gyűlöli Ördög Nórát. Mindezt outfitje miatt állapították meg az emberek, akik úgy ítélték meg, hogy nem volt megfelelő a kétgyermekes anyuka külseje.

Holdampf Linda, stylist elárulta, közösen válogatják ki a ruhákat, amiket elhoznak a kamerapróbákra is, hogy a kreatív producerrel és a főszerkesztővel együtt eldönthessék, melyik lesz a legjobb a vasárnapi show-ra.

Ördög Nóra stylistja védelmére kelt, hiszen úgy gondolja, elég nehéz ízlésről és stílusról vitatkozni. Ráadásul rengeteg szempontnak kell megfelelnie öltözékének. Ilyen például a naptár – halottak napja vagy karácsony környékén egyértelmű, hogy külön oda kell figyelnie arra, mit visel a kamerák előtt.

„Egyszer ki akarok fakadni úgy ígazán…” – vallotta be a műsorvezető. Gonosz dolognak véli, hogy ezzel piszkálják őt és Majkát, aki alacsonyabb nála, mert erről nem tehetnek. Ha éppen olyan cipőt húz, aminek magas a sarka, az azért van, mert az illik a ruhájához, nem pedig azért, hogy kifigurázza műsorvezető társát.

Nézd meg a Mokka videóját!

Hozzászólások