Támadnak az X-Men parókák!

Lawrence járt a legrosszabbul, de Berry-t sem kímélték

2014/05/29

Az X-Men filmek szereplői – a mutánsok – az átlagemberektől némileg eltérő külsővel és különleges képességekkel rendelkeznek. Ezt kihangsúlyozva külsejük is eltér az átlagostól. A sminkesek kitettek magukért és rondábbnál, rondábbra maszkírozták a színészeket.

Az most is népszerű X-Men filmekben sok szereplő és még több furcsa szerzet van. Ami azonban sokukban közös, hogy a sminkesek sok esetben igencsak elhibázták a hajuk helyére tett szénakazlak színét, formáját, állagát.jennifer_lawrence_mystique2

Jennifer Lawrence hajkölteményeit például rendre elhibázták. A karakter, amit játszik nem kifejezetten az átlagosságáról híres. Mystique szerepében az Oscar-díjas színésznő kékre festett bőrrel és vörösre erőltetett hajjal mászkál. A karakter azonban képes az lakváltásra, vagyis meg tudja változtatni külsejét, tehát parókája hol szőke, hol vörös volt a forgatások alatt.

Halle Berry karaktere az eredeti rajzolt változatban szinte hófehér hajjal van megáldva, így ettől a filmek készítésekor sem tértek el. Berry szinte az összes X-Men filmben szerepel, min Ororo Monro és parókái minden alkalommal nagyon furcsára sikerültek.

halle_berry_ororo

Hozzászólások