Tanulj meg rendesen kényeztetni a száddal

Ezt várja tőled a pasi

2015/09/08

Mindenki saját testének a legjobb ismerője. Mi tudjuk, mi esik jól nekünk, mi érezzük a csók finomságát bőrünkön, a nyelv hűsítő érintését felforrósodott testünkön, a kényeztető mozdulatok hatásfokát. A női test bonyolultabb műszer, mint a férfié, de nem árt azzal is tisztában lenni és maximálisan kényeztetni a pasit, amíg el nem élvez.

Azt mondják, a férfiak alapvetően vizuális természetűek, tehát arra indulnak be, amit látnak. Ezért a sok szexi fehérnemű, a mélyen dekoltált kis fekete, a vörös rúzs és a tűsarok. A körítés, ami teljesen felizgatja a férfit. Nehogy azt hidd, hogy nincs szükség a további teendőkre. Egy pasit ugyanúgy lázba tud hozni a technikád, mint amennyire le is lohasztja. Ha nem tudod, hogyan csináld, elmondja az, aki a legjobban tudja.

szex (2)

Szeretem látni a szemedet közben. Felizgat, ha tudom, hogy jó vagyok nálad. Helyesen gondolod, az egómnak kell. Olyankor én vagyok az alfa hím, a király, a testednek egyetlen birtokosa, aki mondhatni azt csinál veled, amit akar. Kényeztetlek, közben látom, hogy élvezed, de még nem élvezel, mert pontosan tudom, meddig húzzam, hogy már ott legyél a határon, aztán csak elveszem a nyelvemet. Sok időm és munkám van benne, hogy kiismerjem. Jól lenne, ha a csajok ugyanúgy szánnának egy kicsit arra, hogy a férfi ékét magukévá tegyék. Vannak nők, akik azt hiszik, hogy a gyorsan cibálják a farkamat, az nekem örömet okoz. Dehogy okoz! Fáj, legszívesebben ellökném magamról. Hol látta ezt, pornófilmben? De még ha ott is, nem várom, hogy úgy viselkedjen. Azt akarom, hogy csak rám koncentráljon, amikor a szájában van a farkam, kényeztesse, szopogassa. Hol lassabban, hol gyorsabban, váltogatva az ütemet. Majd úgyis rásegítek kicsit, ha kell, megfogom a grabancát és olyan ütemben rángatom, ahogy nekem jól esik. Nem kell félni tőle, hogy sérüléseket okoz, bírja a strapát, de azért a nyelvét néha igénybe vehetné. Mondjuk akkor, amikor a makk környékét finoman szopkodja, kényezteti. A zacskómról már nem is beszélve! Imádom, ha a csaj a szájába veszi, kényezteti a golycikat, finoman szopikázza kis vákuumot képezve köré.

szex (3)

Néhány csaj úgy tesz, mintha a férfi szájjal való kényeztetése valami kötelező érvényű dolog lenne. Már-már látom az arcán, hogy mennyire nem jó neki, az olyankor elég lelombozó tud lenni. Nem mindenki tudja jól csinálni, de olyankor próbálok segíteni. Az viszont kiakaszt, ha ezen megsértődik. Miért ne mondhatnám el, hogy mi esik jól? Van bárki, aki azt hiszi, minket nem kell ugyanúgy kényeztetni? Mégis csak azért csináljuk, hogy a szexnek ez a része nekem essen jól – főleg. Azok a nők, akik örömmel csinálják, valami brutál jók ebben! De ritka, mint a fehér holló. A mai generáció nemhogy szopni nem szeret, de már a szexet se. Kétségbe ejtő, hová tart a világ. Szóval, ha találok egyet, aki jól nyomja, azt magam mellett tartom. A többi meg nem is érdemes arra, hogy a szájába vegye.

Hozzászólások